Trio dat vriendje opwachtte in luchthaven: "In 24 uur had hij seks met ons drieën"

De fameuze stunt van drie bedrogen meisjes is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het trio stond hun nietsvermoedende casanova doodleuk in de luchthaven op te wachten toen hij terugkeerde van vakantie. Toen Charlie Fisher het rumoerige 'ontvangstcomité' opmerkte, kon hij niet snel genoeg op de vlucht slaan met zijn grootmoeder. Vandaag doet Becky Connery (17) uit de doeken waarom ze het twintigjarige hulpje van een supermarkt zo voor paal gezet hebben.

"We hebben onze agenda's samengelegd en we zijn er vrij zeker van dat hij in 24 uur tijd met ons drieën het bed gedeeld heeft. 's Ochtends had hij seks met mij, in de namiddag met Lizzie en de volgende dag met het andere meisje bij haar thuis. Walgelijk, toch? Bovendien ken ik nog twee andere jongedames waar hij het mee gedaan zou hebben. En wie zegt dat het daar dan bij gebleven is? Godzijdank hebben we allemaal condooms gebruikt, anders mochten we ons zorgen maken over SOA's. Waarom zijn we toch ooit iets met hem begonnen? Hij was saai en absoluut geen held in bed."

Zoektocht op Twitter
Becky ontpopte zich tot de motor achter de hele operatie. Haar wantrouwen werd gewekt toen ze op zijn gsm een sms'je voorbij zag flitsen van een meisje dat ze niet kende. "Gewoon een vriendin", beweerde Charlie. Met die uitleg stelde de brunette zich echter niet tevreden. Haar zoektocht op Twitter leverde snel succes op, waarna via Facebook ook Lizzie mee in de dans sprong.

"Met Becky naar 'The Other Woman' gekeken"
"Toen ik Charlie in april leerde kennen, leek hij zo perfect", aldus die laatste. "Hij was een charmeur die de juiste dingen op het juiste moment wist te zeggen. Nu we onze verhalen naast elkaar gelegd hebben, snappen we perfect hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft. Als hij bij mij vertrok, mocht ik nooit tot aan zijn auto stappen om afscheid te nemen. Hij wou zogezegd naar muziek op zijn koptelefoon luisteren, maar in werkelijkheid stond aan het eind van mijn straat een andere meid hem op te wachten. Foto's van ons beiden mocht ik niet nemen en als hij zin had in iemand anders maakte hij me wijs dat hij met vrienden op stap ging. Van Becky heb ik moeten horen dat ze samen naar -o ironie- 'The Other Woman' gaan kijken zijn. Voor de grap stelde ik voor om hem samen in de luchthaven op te wachten, tot mijn verbazing gingen de andere twee meteen akkoord."

"Hij bevroor gewoon"
Zo gezegd, zo gedaan: toen de drie hem daar in het vizier kregen, slingerden ze meteen 'Leugenaar, leugenaar' naar zijn hoofd. "Hij bevroor gewoon en wist niet meer wat zeggen", aldus de meiden. "Zijn mond viel open van verbazing. Vermits er geen andere uitweg was, moest hij wel voorbij ons wandelen. We bleven hem echter met vragen bestoken, waar hij geen antwoord op gaf." Charlie zou eerst nog pogingen gedaan hebben om zijn veroveringen terug te winnen, maar nu heeft hij wijselijk alle contact verbroken.