Treinverkeer in Londen stilgelegd door ontsnapte hond

Treinreizigers schreven op Twitter dat ze een hond over de sporen zagen lopen. Even later volgde een man, vermoedelijk zijn baasje.
Twitter Treinreizigers schreven op Twitter dat ze een hond over de sporen zagen lopen. Even later volgde een man, vermoedelijk zijn baasje.
Een ontsnapte hond heeft voor grote overlast gezorgd bij het drukke Londense treinstation Waterloo. Het dier rende over het spoor en werd achtervolgd door een man, mogelijk de eigenaar. Daardoor moest het treinverkeer tijdens de tropische hitte worden stilgelegd, berichten Britse media.

Passagier Gordon Bothron schreef in een Twitterbericht dat zijn trein stilstond. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij de boosdoeners langs zag komen. “Er rende een hond langs het raampje van de trein”, schreef de man. "En toen, rende zijn baasje een paar honderd meter achter hem.”


Spoorbedrijf South Western Railway bevestigt de opvallende achtervolging. Een woordvoerder zegt dat de politie is ingeschakeld. Het is onduidelijk of de man het dier uiteindelijk heeft ingehaald. Volgens getuige Willmott was de hond veel sneller en zag de spoorloper er nogal moe uit.

Hoe dan ook werd het treinverkeer omstreeks 20 uur terug hervat. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.