Toen ze thuiskwamen van hun huwelijksfeest wilden ze meteen naar bed, maar dat was buiten hun vrienden gerekend

Facebook
Een koppel uit het Nederlandse Nederhemert heeft niet de huwelijksnacht gekregen die het had verwacht. Toen Rene en Marcelle van de Werken zaterdag thuiskwamen van hun huwelijksfeest, bleken hun vrienden hun huis 'versierd' te hebben met onder meer vijftien balen stro, een gigantische lading confetti, kippen in de tuin, konijnen in de keuken en goudvissen in het bad.

De meeste koppels zouden er waarschijnlijk niet mee kunnen lachen, maar Rene en Marcelle zagen er wel de grap van in en postten foto's van de ravage op Facebook. "Als je zelf vooraan staat bij dit soort dingen, moet je er rekening mee houden dat je terug wordt gepakt", lachen ze in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad (AD). "Natuurlijk schrokken we wel toen we binnenkwamen. Thuis slapen zat er niet meer in, want ook het bed lag vol. Maar de volgende dagen zijn onze vrienden komen helpen met opruimen en schoonmaken en dat was superleuk." (lees hieronder verder)

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Intussen zijn de laatste restanten weggepoetst - onder meer het logo van voetbalclub Ajax in het gazon, want Rene is fan van rivaal Feyenoord - en kregen alle dieren een nieuwe thuis. De konijnen houdt het gezin zelf. "Want onze kinderen zijn er reuzeblij mee", klinkt het nog. (lees hieronder verder)

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De beelden worden intussen flink gedeeld op sociale media. En hoewel er flink om wordt gelachen, is niet iedereen even overtuigd van de grap. "Van vrienden die zoiets doen, kan je beter afscheid nemen", klinkt het onder meer. En: "Hoe vreselijk!"