Toehoorders weten niet wat hen overkomt wanneer mysterieus genie op piano begint te tokkelen

rv
Hij mixt op briljante wijze kerstliederen met hippe popsongs en weet zijn toevallige toehoorders in het centrum van de Britse stad Manchester in geen tijd in vervoering te brengen. De video van zijn fantastische performance is al meer dan drie miljoen keer bekeken op Facebook. En ook jij kan hieronder genieten van zijn geweldige optreden. Maar wie is dit genie?

De lokale krant Manchester Evening News wist de man op te sporen. Hij heet Christopher Scamp, is 30 jaar oud en afkomstig uit Liverpool. De man volgde nooit pianolessen. Hij bezit zelfs geen piano.  En toch speelt hij telkens de pannen van het dak. De man blijkt ongelofelijk getalenteerd en leerde alles op eigen kracht.

Hij zoekt steevast een publieke piano op en houdt ervan om de mensen al tokkelend te betoveren. Meestal verblijdt hij het publiek met uitstekende medleys.

Sinds het filmpje een hoge vlucht nam op social media, stromen de aanbiedingen voor Christopher binnen. Zo kan hij gaan optreden in Cuba en Las Vegas. De Brit spaart nu voor een eigen piano en is van plan om deel te nemen aan Britain's Got Talent.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Antony Robin

  Woow, die speelt beter dan de meeste 'Masters". Geef die man geld en een show!

 • Caroline Bex

  Ik ben jaloers op het talent van deze man!

 • Luc Cuypers

  Een verborgen talent , daar kunnen die muzikale prutsers van tegenwoordig eens een leske van leren !

 • Housen Mrabet

  heel goed gedaan kijk ik nu naar mezelf en zeg dan waarom ik niet ben er mee opgegroeit als orgellist en zelfs heel goed en nu niets mooi gedaan

 • Jef Denijs

  Uitstekend, de piano als een universeel instrument, niet alleen geschikt voor klassieke muziek.