Te schattig: unieke band tussen peuter en hond

Instagram.

De Amerikaanse peuter Carter en zijn huisdier Toby hebben een onbeschrijfelijke band. Daarom heeft de trotse mama Devin een instagramaccount aangemaakt om deze te illustreren met hartverwarmende foto's. Intussen volgen als 7.000 mensen de fratsen van dit unieke duo.


Mama Devin redde de viervoeter in juni 2011 en Carter kwam 16 maanden later ter wereld. Toby nestelde zich al tijdens de zwangerschap tegen Devins buik om de baby te bewaken. Het dier besefte al dat er iets zou gebeuren dat zijn wereld zou veranderen. Sindsdien zijn ze haast onafscheidelijk geworden. "De band van Carter en Toby is ongelooflijk. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt die alleen maar sterker. De eerste foto's namen we de dag dat onze zoon uit het ziekenhuis kwam en we zagen hoe de hond hem wilde beschermen. Hij volgde iedereen die onze baby wilde vasthield. Deze instagramaccount is perfect om hun unieke avonturen samen te illustreren. Carter is dol op zijn puppybroer en wil altijd bij Toby zijn. Nu zijn ze speelkameraadjes en beste vriendjes."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.