Tatoeëerder tekent per ongeluk verkeerde naam van zoon op arm van moeder. Zij beslist dan maar zijn naam te veranderen

.
Twitter/@MailOnline .
Johanna uit Zweden zag hoe haar tatoeëerder de naam van haar zoon verkeer op haar arm zette, maar in plaats van de tattoo te laten aanpassen veranderde ze gewoon de naam van haar zoon. Veel minder pijnlijk. Voor de mama tenminste, voor haar zoon daarentegen…

Om de liefde voor haar zoon te vereeuwigen, besloot de Zweedse Johanna Sandström (30) de naam van haar zoon Kevin op haar arm te laten tatoeëren. Helaas had de tatoeëerder niet zijn beste dag en tatoeëerde hij ‘Kelvin’ op Johanna’s arm. “Ik viel bijna flauw toen ik het zag”, reageert Johanna in een lokale krant.

Johanna had dus twee keuzes: ofwel de tattoo laten aanpassen, ofwel de naam van haar zoon veranderen in Kelvin. Johanna koos de tweede optie: “Samen met mijn man besloot ik dat het beter was om onze zoon Kelvin te noemen”, aldus Johanna. Ondertussen is Johanna al gewoon aan de naam Kelvin. “Ik ken niemand met die unieke naam”, zegt ze.

Freja

Haar dochtertje Nova staat ook al op haar arm en intussen is Johanna opnieuw bevallen, deze keer van een dochtertje Freja. Opnieuw wil Johanna haar naam op haar arm laten tatoeëren. Om zeker te zijn dat ze binnenkort niet weer naar het gemeentehuis moet voor een naamsverandering, gaat ze deze keer de naam op een papiertje schrijven. “Ik ga dat papiertje zeker duizend keer checken.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.