Tatoeage draait uit op nachtmerrie voor Luikenaar

"Ik had een levendig tafereel gekozen van een zwerm vogels boven een bos. Maar nu zit ik met onnozele meeuwen en een verlepte spar op mijn arm".
Instagram "Ik had een levendig tafereel gekozen van een zwerm vogels boven een bos. Maar nu zit ik met onnozele meeuwen en een verlepte spar op mijn arm".
"Ik had een levendig tafereel gekozen van een zwerm vogels boven een bos. In de plaats staan nu onnozele meeuwen en een verlepte spar op mijn arm". Didier Jacquemin uit Luik is niet opgetogen met zijn tatoeage.

Vorige maand ging Jacquemin naar een tattooshop met het motief van zijn dromen. Het minste wat je kan zeggen, is dat het resultaat niet in de buurt van zijn verwachtingen komt.

De 29-jarige Jacquemin had nochtans het volste vertrouwen in de tatoeëerster, die bij één van Jacquemins vrienden al een meesterwerkje had geprikt. Gelukkig heeft de familie van Jacquemin gevoel voor humor. "Mijn moeder zegt dat ik mijn spar maar wat meststoffen moet geven", getuigt Jacquemin.

De tatoeërster betoogt dat haar werk nog niet af is en dat ze nog zeker elf uur werk heeft aan het bostafereel. Jacquemin heeft daar vriendelijk voor bedankt en kreeg zijn geld terug.