Soms kan bruidspaar niet wachten tot feest voorbij is

Facebook/MichelKlooster.com
Dit koppel was net officieel getrouwd maar kon niet langer wachten om tot actie over te gaan. Dat laat althans deze expliciete foto uitschijnen die door de Nederlandse fotograaf Michel Klooster op Facebook is gezet.

"Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een verpletterende huwelijksnacht te beleven. Gelukkig hadden ze het ja-woord al gegeven en waren ze officieel getrouwd", schrijft Klooster op Facebook.

Volgens de fotograaf willen bruidsparen elkaar steeds overtreffen. Hij oefent dit beroep al acht jaar uit en is wel het een en ander gewoon. Van een pikant verzoek schrikt de man niet op.

"Wie dit als aanstootgevend beschouwt, leeft in mijn ogen nog in het jaar 1996. Het leven is al preuts genoeg", schrijft hij op Facebook. De foto wekt immers enkel maar de illusie.

Dit jaar gingen al drie bruidsparen voor de bijl maar sinds het kiekje op Facebook staat, kreeg Klooster reeds vijftien verzoeken voor een gelijkaardige shoot.

Michelklooster.com

Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een verpletterende huwelijksnacht te beleven. Gelukkig hadden ze het ja-woord al...
63 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Charlotte Dewulf

  Vernederend voor de vrouw

 • mis tanget

  Ja hallo ?! Natuurlijk is ze niet echt bezig ! Het gaat om een pose die humoristisch bedoeld is. Ik vind het gewoon plat en zeker niet grappig.

 • Frans Peeters

  Dat zal wel opgezet spel zijn om mensen te misleiden. Tenslotte doen ze wat ze willen.

 • Wybo

  De bruid is gewoon haar tanden aan het poetsen.

 • jonas niks

  Heerlijke foto. Het is maar voor de show, ze is hem niet echt aan het pijpen. De mensen die daar aanstoot aan nemen leven inderdaad nog in de jaren stilletjes.