Sluwe vos glipt Brits parlement binnen

Vos op wandel in het Brits parlement
Twitter @KarlTurnerMP en @Joshyyss Vos op wandel in het Brits parlement
Een sluwe vos glipte gisteravond voorbij politie- en bewakingsagenten aan de ingang van het Britse parlementsgebouw in Londen. Het dier werd achternagezeten tot op de vierde verdieping vooraleer hij gevangen werd.

De vos liep langs de cafetaria en baande zich zo een weg naar boven, achternagezeten door politieagenten “met grote handschoenen aan”. Uiteindelijk raakte het dier op de vierde verdieping voor hij gevat kon worden. 

Politieagenten waren het beest uiteindelijk te slim af en wisten hem te vangen onder een blauwe plastic doos. Het avontuurlijke dier werd vrijgelaten op de stoep voor het parlementsgebouw, waarna hij verdween in de Londense nacht. 

Naar schatting leven er in Londen om en bij de 25.000 vossen. Zij gaan vooral ‘s nachts de straat op, op zoek naar eten in de vele vuilnisbakken. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tim Peeters

    mooie metafoor! het diertje heeft les gegeven aan politici. het schijnt dat hij een maand geleden in het vlaams parlement een lezing heeft gegeven aangevuld met een cursus sluwheid.

  • Geert Vande Walle

    Sinds de brexit heeft dat diertje honger .