Siert jouw oogappel binnenkort de nieuwe Betterfood- of Vitabisverpakking?

Shutterstock
Betterfood en Vitabiskoekjes zijn al jaar en dag - in vaste vorm of in een fruitpap - de favoriete koekjes van heel wat baby’s en peuters. De verpakking is aan vernieuwing toe, en daarom gaat de fabrikant op zoek naar twee fotogenieke baby’s die de komende vijf jaar uithangbord willen zijn van de koekjes. Is jouw baby gek op koekjes en een geboren fotomodel? Waag dan snel je kans! 

De koekjesfabrikant Lu is daarvoor op zoek naar twee schattige kindjes. Voor Betterfood zoeken ze een baby tussen de nul en twaalf maanden oud, voor Vitabis een peuter tussen de twaalf en dertig maanden. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot 22 februari door een foto van je kindje te uploaden op de website. Een voorbeeld van de koekjesverpakking met jouw baby erop moet je nadien delen op je Facebookpagina. 

Brandmanagers van Mondelez, het moederbedrijf van Lu, kiezen daarna uit alle inzendingen de twee baby’s die de komende jaren de koekjesverpakkingen zullen sieren. Ze zullen daarbij onder meer letten op het plezier en de schattigheid die de kindjes uitstralen. 

De kleine fotomodellen worden vervolgens uitgenodigd op een fotoshoot op 3 maart, waarna de nieuwe verpakkingen in productie gaan. 

Illustration
Getty Images/EyeEm Premium IllustrationReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.