Sexy rage? Laat je blote borst als rendier door je kersttrui piepen

Op Instagram delen vrouwen de resultaten van hun huisvlijt met #rudolphboob.
Instagram, YourSassyGranny Op Instagram delen vrouwen de resultaten van hun huisvlijt met #rudolphboob.
Als je dacht dat de lelijke kersttrui het toppunt van kitscherige gekte was, heb je wellicht nog niet gehoord van de nieuwe kerstrage: vrouwen die hun ontblote borst als rendier 'aankleden'. Zo worden de kerstdagen toch nog leuk.

Onlinewinkel YourSassyGrandma lanceerde de truien met een borstgat, maar daar zijn ze uitverkocht. Het promopraatje dat erbij stond, zal wel geholpen hebben. "Als je wil opvallen op de Lelijketruienfuif, is deze sexy lelijke kersttrui met rendier iets voor jou!". Instagrammers met knutseltalent sprongen meteen op het naaimandje en tonen de resultaten van hun huisvlijt met #Rudolphboob. Zelfs mannen doen mee, dan krijg je pas echt een rendierpels. 
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy De Herdt

  En als het koud genoeg wordt vliegt dat neusje eraf :)

 • jos beverke

  Grootmoe heeft het ook gedaan .'t Was maar een triestige kerstdag!

 • benny vandersanden

  Moet kunnen zeker? Hoe zou sociale media reageren op mijn roodgeverfde kerstballen die uit de broek hangen?

 • Didi Verstrae

  Daar achter kunnen ze weer klagen voor aantastelijkheid waar gaan we naar toe?

 • boudewijn segers

  Is dit nu het uitlokken van grens-overschrijdend-gedrag?? Gaat Hilde Van Mieghem + linkse vrouwenkerk ,nu reageren????Echt onnozel.