Senator zet bril af... die niet op zijn neus staat

REUTERS
Wijsheid komt met de jaren, maar vergetelheid jammer genoeg ook. De Amerikaanse senator Orrin Hatch zorgde vannacht voor een iconisch internetmoment toen hij zijn bril afzette... die hij niet droeg.

Orrin (83) was zijn bril thuis vergeten, maar greep uit gewoonte toch naar het voorwerp op zijn neus. Een ietwat gênant moment, en de senator koos ervoor om het voorval compleet te negeren. Hij ging naadloos over in een discussie over werkvisums. Maar dat is natuurlijk buiten het internet gerekend: iemand postte de beelden online, waar ze intussen al miljoenen keren bekeken werden.

via GIPHY

Het amusement werd nog groter toen de persdienst van de bejaarde Orrin vrij hipster bleek te zijn en zich in de discussie mengde met een grapje. "Oh, bedoelen jullie zijn onzichtbare bril van Warby Parker? Die zijn nieuw, je hebt er waarschijnlijk nog niet van gehoord."

En met deze prachtige bewerking kopte The Daily Show de bal uiteindelijk helemaal in doel. 
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Pierre Jacobs

  De jongeren van vandaag vergeten een ding, eens zijn zijn de oudjes.

 • evelyne dewulf

  lachen is toegelaten en gezond. hln heeft het begrepen

 • chantal prez

  Wat zijn sommigen toch rap op de tenen getrapt! Belachelijk maken? Hier is toch geen sprake van! Lachen met iets,is niet iemand belachelijk maken!

 • Diane Bernaerts

  Ik denk niet dat men probeert hem belachelijk te maken: het is gewoon grappig!

 • Sigert Vanneste

  Misschien heeft hij net een cataractingreep gehad en doet hij uit pure gewoonte zijn bril af? Iedereen die ooit zo'n ingreep heeft gehad kan dit beamen.