Selfie aanstaande moeder gaat helemaal fout door spelende peuter

Facebook
Een onschuldige selfie van een zwangere vrouw is helemaal de mist ingegaan toen haar zoontje opeens in de achtergrond verscheen op het moment dat ze afdrukte. Het leverde een erg suggestief beeld op, waar flink wat Facebookgebruikers zich nu vrolijk over maken.

Georgïa Shortall (28) uit Albuquerque in de Amerikaanse staat New Mexico nam de foto voor een spiegel in haar woonkamer. Het resultaat was niet wat ze had gedacht. Net toen ze afdrukte verscheen het beentje van haar zoontje plots in beeld… op een erg suggestieve plaats. (lees hieronder verder)

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Ze vond het hilarisch en postte het beeld op Facebook, waar heel wat mensen zich een bult lachten. “Als het been van je zoon… het beeld verandert”, schreef ze erbij. “Ik had het aanvankelijk niet door”, doet ze haar verhaal aan de nieuwssite HuffPost UK. “Ik was aan het bellen met een vriendin en we hadden het over hoe groot mijn buik intussen al was. Daarop zei ik dat ik een foto zou nemen. Dat deed ik en ik stuurde hem door. Het was mijn vriendin die opmerkte dat er iets ‘mis’ was.”

“Dit is te grappig” en “briljant”, klinkt het onder meer in de commentaren op de foto.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ludo thibos

  Of ik snap het ni, of ik zie het ni... welk been????

 • Wim Van den Branden

  Marlies, zure augurken gegeten?

 • Marlies Schoefs

  Als ge u daar al kapot mee lacht

 • Kevin Buekenhoudt

  Geweldig :)

 • Joris Claes

  Diepgaand wel. Boeiend, interessant ga door. Ik hang aan je lippe. Hoe weet je dat allemaal? Welk boek? Ooh facebook.