Schattigste operatie ooit? Deze papa gaat viraal nadat hij knuffelbeertje ‘reanimeert’ en aan infuus legt

Als bezorgde ouders zitten twee hondjes aan het ziektebed van de knuffelbeer.
Twitter Michaella Wallace Als bezorgde ouders zitten twee hondjes aan het ziektebed van de knuffelbeer.
Schattigheid alom ten huize Wallace in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Een papa vond er niet beter op dan het knuffelbeertje van zijn honden dat in de regen was achtergebleven, te redden en aan een infuus te hangen. De schattige actie veroverde de harten van meer dan een half miljoen mensen.

Michaella Wallace zat in de les aan de universiteit toen ze een bericht kreeg van haar vader Terry. Hij had triest nieuws voor zijn dochter: de knuffel van hun hond Lucky had een ongeluk gehad. “Mogelijk is hij overleden”, voegde Terry eraan toe in het familiegroepsgesprek, dat Michaella later op Twitter plaatste.

Terry schreef iets later de hoopgevende woorden: “Ik voel een lichte hartslag. Ik ben bezig met een reanimatie.” Het was begin van een enorm schattige reddingsactie.

De papa kon vervolgens trots aankondigen aan dat hij het leven van de knuffel had gered en stuurde Michaella een foto van de honden Lucky en Laci, die dicht bij de patiënt bleven. Die lag onder een dekentje, en was zelfs uitgerust met een zelfgemaakt infuus én een bandje van het Rode Kruis.

Screenshot van de conversatie in de chatgroep van de familie Wallace.
Twitter Michaella Wallace Screenshot van de conversatie in de chatgroep van de familie Wallace.

De tweet over de actie ging later viraal: het verhaal werd meer dan 590.000 keer leuk gevonden en bijna 160.000 keer geretweet. Michaella legde ook uit dat haar vader iets wilde doen om haar op te vrolijken tijdens haar eerste weken aan de universiteit.

“Die honden zien eruit als bezorgde ouders die in het ziekenhuis wachten op nieuws over hun zoon”, reageerde iemand. “Dit is zo puur en charmant, god zegene je vader”, tweette een andere enthousiasteling.




3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos verelst

    Dit lezen op een maandagmorgen maakt je week goed .

  • José Deblock

    Super mooi,en ontroerend.

  • Eric De landtsheer

    Leuk, heeeel leuk, en ontroerende foto ook.