Schattige video toont hoe pups braaf in de rij wachten op nachtkusjes van baasje en dan hilarisch ‘in slaap vallen’

Still
De Filipijnse Karylle Punzalan (18) is een échte puppyfluisteraar. Dat bewijst ze met deze heerlijke video waarin de tiener de opvallende bedtijdroutine met haar vier Shih Tzus van één maand oud toont. De schattigheid druipt er vanaf.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In de clip is te zien hoe de kleine hondjes braaf hun beurt afwachten voor een hele reeks welverdiende slaapwel-kusjes. Na een laatste magische toeter op hun neus lijken ze betoverd en vallen ze ‘instant’ in slaap op hun ruggetje, met de pootjes koddig omhoog. Of de pups écht zo snel in slaap vallen na die portie liefde? Ze kunnen het vooral goed veinzen.

De beelden werden vorige week gemaakt door de 19-jarige zus van Karylle, Kim. Zij deelde ze vervolgens op Facebook, waar – hoe kan het ook anders - ze nu compleet viraal gaan. De lieve video werd al meer dan 6,5 miljoen keer bekeken en kreeg ook al honderdduizenden likes. 

Karylle ontdekte blijkbaar toevallig het trucje, terwijl ze met de pups aan het spelen was. “Het is zo schattig en grappig hoe de pups reageren op mijn zus”, vertelt Kim. “Eigenlijk willen ze altijd heel veel spelen en vooral niet gaan slapen. En dus probeerde Karylle een manier te vinden om de pups ‘s avonds rustig te maken en ervoor te zorgen dat ze zich gedragen tegen bedtijd. Toen ik dit de eerste keer zag, moest ik heel hard lachen. Zo bizar!”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ivo Torfs

  Ze slapen onmiddellijk in met de oogjes open, lijkt me

 • Triene Despriet

  Dieren zijn het mooiste op de wereld !

 • emiel wouters

  En het mooiste is dat die diertjes er niets meer voor vragen. Ze zijn altijd te vertrouwen. je krijgt van hun alle liefde en zijn altijd blij als ze je zien. Dieren dat zijn pas wijze mensen.

 • Carin Desmet

  Super zo schattig en lief ! En een dier is trouw en liefde dankbaarheid krijg je terug van dieren.

 • Romain Thyssens

  Die beesten zijn doodop... maar ze weten ondertussen maar al te goed dat er voor de eindceremonie van slapen toch niks in huis komt.