Schattig: meisje vraagt vriendin op originele manier ten huwelijk

.
rv/Twitter: @ScorpiiAlpha .
Een schattig huwelijksaanzoek van een meisje aan haar vriendin is viraal gegaan. Meg en Lyd, twee jonge New Yorkers, wandelen in hun vrije tijd al jarenlang in de bossen en bergen van de staat en nemen daarbij altijd instant fotootjes. Dit weekend vroeg Meg of Lyd ergens wilde poseren terwijl ze het uitzicht bekeek.

Dat was niet zo’n gekke vraag, want dat doen ze wel vaker. Even later vroeg Meg of Lyd bij haar kwam zitten, zodat ze konden zien hoe de foto’s zich ontwikkelden. Toen de afbeelding langzaam zichtbaar werd, bleek echter dat er nog iets anders op de foto's stond dan Lyd zelf: Meg had haar hand uitgestoken met daarin twee briefjes met de vraag ‘trouw met me’… Omdat Lyd met de rug naar haar toestond om het uitzicht te bewonderen, had ze dat uiteraard niet gezien… Op de volgende foto ving het meisje haar vriendin in de verlovingsring.

Lyd was uiteraard erg verrast met het aanzoek, dat ze dolgelukkig accepteerde.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pascal De Groote

    zo lief zeg zo schattig zo romantisch wat een mooi koppeltje.