Schattig: kat die oren verloor, lijkt op favoriete knuffel

Instagram
"Mensen zeiden me dat onze kat Otitis op een zeehond leek en daarom bracht ik een knuffel mee naar huis die heel erg op haar leek. Het werd meteen haar lieveling." Molly Lichtenwalner (23) heeft op Instagram een profiel aan haar bijzondere huisdier gewijd en daar volgen intussen 33.600 mensen de avonturen van de kat zonder oren.

Otitis - wat letterlijk 'oorontsteking' betekent - moest haar oren laten wegnemen omdat ze er vreselijke cystes in ontwikkelde. Die veroorzaakten zo veel pijn dat ze zich nog nauwelijks kon bewegen. Haar vorige baasje bracht haar daarop naar een asiel en dat is waar Molly haar vond. De jonge vrouw uit Lancaster in de Amerikaanse staat Pennsylvania wist meteen dat ze Otitis wilde adopteren. (lees hieronder verder)

Instagram

"Ik heb een ernstig verkeersongeval gehad", vertelt ze. "Daar hield ik een angststoornis aan over. Ik ben opgegroeid op een boerderij en realiseerde me hoeveel ik altijd aan die dieren had gehad. En ik besloot nu ook zelf een huisdier te adopteren. Ik heb met opzet gekozen voor eentje met een beperking. En het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen." (lees hieronder verder)

Instagram

Otitis brengt nu haar dagen door met kopjes geven aan bezoekers, knuffelen met haar baasje en luieren in Molly's bed. "Ik krijg er zo veel voor terug", zegt Molly. "Ze is echt een steun als ik het moeilijk heb."

Voor meer foto's kan je terecht op de Instagrampagina van Otitis.