Schaap op vrachtwagen zorgt voor verkeersproblemen in Auckland

Het schaap stond bovenop de laadbak van een grote vrachtwagen die levend vee vervoerde.
rv Het schaap stond bovenop de laadbak van een grote vrachtwagen die levend vee vervoerde.
Een schaap heeft voor een flinke kijkfile gezorgd op de snelweg naar Auckland in Nieuw-Zeeland. Het dier stond op z’n dooie gemakje op het dak van een vrachtwagen te genieten van het uitzicht op de snelweg.

Automobilisten op weg naar Auckland werden zondagmiddag lokale tijd getrakteerd op een uitzonderlijk tafereel. Een grote vrachtwagen stond  noodgedwongen langs de kant van de weg geparkeerd nadat de chauffeur  gemerkt had dat er een schaap bovenop zijn laadbak stond.

Voorbijrijdende automobilisten, die in de file vast stonden, hebben het tafereel op video vastgelegd. Op de beelden is te zien hoe de verbaasde chauffeur de situatie vanaf de grond bestudeert.

Veetransporteur

De chauffeur vervoerde waarschijnlijk meerdere schapen in zijn laadruimte, aangezien het om een vrachtwagenbedrijf dat levend vee transporteert gaat. Het bedrijf in kwestie, Heikell Transport, wilde echter niet ingaan op vragen van de Nieuw-Zeelandse media. 

Of en hoe het schaap uiteindelijk weer in de laadruimte is geraakt, is niet bekend.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Artuur Lemmens

    Straf dat. Hoe is dat beest daar opgeraakt?

  • ringo van der pulst

    Het is niet de eerste keer dat zelfs runderen daar uit de laadbak springen de vrijheid te gemoed Een beetje het omgekeerde van belgie,daar springen mensen in de vrachtwagen de vrijheid te gemoed.

  • guido vermeyen

    Doodsbang te genieten van de weg...wie zo'n titel verzint heeft ze toch niet alle 5