Robbie woont week lang samen met alleen vrouwen en deelt zijn hilarische observaties op Twitter. Ze blijken zeer herkenbaar

Facebook, Twitter
Een Britse geologiestudent die een week lang samenleefde met een groepje vrouwen, heeft zijn ervaringen gedeeld op Twitter en de hilarische thread ging in geen tijd viraal. Robbie Stowers (20) – die in Londen studeert – wilde op die manier delen wat hij had geleerd. En dat deed hij in 32 punten.

1. Als meisjes terugkomen van een avondje stappen, is letterlijk alles het grappigste wat er ooit is gebeurd. “OMG, hahahaha, ik heb net een wortel gegeten!”

2. Als meisjes proberen om stil te zijn, zeggen ze gewoon alles met “ssshhhhhhhh” ervoor.

3. Er wordt één ‘moeder’ aangeduid in de groep. Zij verwijdert de make-up van iedereen, deelt water uit en zorgt ervoor dat iedereen thuisgeraakt.

4. Ik nam net een douche en er zaten keurig geschikte plukken haar op de muur????

5. Ze hebben altijd een ongelofelijke hoeveelheid toiletspullen bij. Ik heb het hier over gigantische hoeveelheden. Planken, zakken, zelfs de grond stond vol met ontelbare potjes. (lees hieronder verder)

Robbie met zijn vader.
Twitter Robbie met zijn vader.

6. Jongens, ik heb net ontdekt dat meisjes tape aanbrengen op hun borsten als ze een laag uitgesneden topje dragen. Om de vorm van hun borsten mooier te maken of zo??? Het lijkt een beetje op veredelde ducttape.

7. Er lagen vreemde vormen op tafel in de vorm van bloemen. Ik ben te weten gekomen dat die op hun tepels worden gezet. Ik heb ze gewoon op de keukentafel gevonden.

8. Er zijn dingen die ‘kippenfilets’ heten en ze zijn niet om op te eten.

9. Vanaf 17 uur mocht ik niet meer in de badkamer binnen, omdat die tot 23 uur voorbehouden was voor douchen en het drie uur lang aanbrengen van make-up. “Nee Robbie, je mag nu geen douche nemen want we hebben de spiegel nodig.”

10. Meisjes delen al hun kleren alsof ze in een gratis winkel zijn. “Heb je mijn leuk zwart topje gezien?” “O ja, lieverd, ik heb het aan.” (lees hieronder verder)

Facebook

11. Het avondje uit stopt niet als ze thuiskomen. O, nee. Terwijl ik om 5 uur ‘s morgens probeerde te slapen was er een uitgebreide badkamersessie aan de gang over wat er allemaal gebeurd was met jongens en hoe lekker de hamburgers waren geweest.

12. Die meisjes werden zo hongerig toen ze terug waren. Gek! Pasta met mayonaise? Graag, lieverd!

13. Alles wat ik zei, was automatisch fout omdat ik een penis heb. En daardoor leerde ik gewoon mijn lot te aanvaarden.

14. Meisjes liggen lepeltje-lepeltje met elkaar. Heel vaak.

15. Vrouwen dissecteren letterlijk elk bericht dat een man hen stuurt. Als je denkt dat het jou niet overkomt, is je meisje waarschijnlijk op ditzelfde moment aan het lachen met een bericht van je. (lees hieronder verder)

Facebook

16. Meisjes ruiken aan hun oksels om te zien of ze niet stinken. “Nee, het gaat.”

17. Elke avond gaven de meisjes me een tijdstip wanneer we er samen op uit zouden trekken. Tegen de tweede dag had ik al door dat ik daar 2,5 uur moest bijtellen.”

18. Tegen het einde van de week was mijn deo leeg omdat “deo’s van mannen beter ruiken”.

19. Een van de meisjes in de groep is normaal gezien aangeduid als aanbrenger van eyeliner. De anderen staan er voor niets bij.

20. Als je twee dagen na elkaar vergeet om je pil te nemen, is je cyclus helemaal verstoord. Ik werd degene die hen eraan moest herinneren dat ze hun pil moesten nemen. (lees hieronder verder)

Facebook

21. VERGEET NOOIT FOND DE TEINT OP TE DOEN VOOR JE AAN JE MAKE-UP BEGINT.

22. “OMG, ik ben zo opgeblazen, ik kan dit niet dragen”, was een uitspraak die ik ’s avonds elk uur hoorde terwijl ze zich aan het klaarmaken waren.

23. Er zal veranderd worden van outfit, jongens. Doe jezelf een plezier en ga slapen. Denk je dat ze bijna klaar is omdat ze aan haar derde outfit toe is? Ha.

24. “Moet ik hier een broek bij dragen?”

25. Meisjes beginnen niet te pakken tot een half uur voor de vertrektijd, want ze hebben op elk moment de helft van hun koffer nodig. (lees hieronder verder)

Facebook

26. Meisjes hebben twee tassen voor make-up. Een tas met alle make-up die ze effectief gebruiken en een tas die geen enkel nut heeft en vol spullen zit die nooit bovengehaald worden. Maar ze wordt wel altijd en overal meegenomen.

27. Ik heb geprobeerd om complimentjes te geven, maar ik werd wandelen gestuurd omdat ik zogezegd sarcastisch was. “Je ziet er erg leuk uit in die outfit.” “Rot op, Robbie.”

28. Haarspeldjes overal waar je kijkt. Op de grond? Haarspeldjes. In bed? Haarspeldjes. In de douche? Haarspeldjes.

29. Er is haar. Overal.

30. Maak meisjes ’s morgens wakker op gevaar van eigen leven. “Robbie, zet je alarm af!”

En hij voegt nog twee video’s aan zijn lijstje toe. Eentje waarbij de meisjes al het haar uit hun borstels op zijn hoofd laten vallen en eentje waarbij zijn wenkbrauwen worden gedaan met de belofte dat het geen pijn zal doen. Niet dus. (lees hieronder verder)

Het originele bericht werd intussen bijna een kwart miljoen keer geliket en meer dan 100.000 keer gedeeld. Opmerkelijk: bijna allemaal door vrouwen, die het erg herkenbaar vinden. “Ik kom niet meer bij. Dit is zo accuraat”, klinkt het onder meer. “Geweldig!”
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jean-Pierre Vercruysse

  Wat zouden wij mannen doen zonder vrouw!!

 • Patrick Kelchtermans

  3 uur voor make-up? Ik heb blijkbaar nog nooit een vrouw ontmoet.

 • Johan Van Biesen

  Ramon Simon is blijkbaar al enkele keren in de val gelopen, haha, en ja, vrouwen zijn in de meeste gevallen vuillakken, liever camoufleren dan proper maken, in hun huis en aan hun lijf, bwah.

 • Kurt Laes

  Robbie is een wereldster, een goeroe. Lang leve Robbie! Hij zou een carrière als president moeten ambiëren. Robbie is ... een held!

 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  Het grappigste is toch wel dat ze een hangar vol schoenen willen, die er smal uitzien langs buiten maar breed zijn van binnen, echt waar !