Restaurant verkoopt burger van 3.000 dollar, maar je krijgt hem enkel onder heel specifieke voorwaarden

Thinkstock
Mag jouw Valentijnsdag wel wat kosten? Dan moet je op 14 februari in Boston zijn. Daar serveert restaurant Pauli's op die dag een uitzonderlijke burger van maar liefst 3.000 dollar. En er hangt ook een speciale voorwaarde aan vast: je moet van plan zijn om je vriendin ten huwelijk te vragen.

Nee, de burger bevat geen bladgoud of kaviaar - het bestaat gewoon uit een broodje, wat vlees en groenten. De prijs wordt opgedreven door de verlovingsring die erin verstopt zit. En niet zomaar eender welke ring: een gouden exemplaar van Neil Lane met ronde diamanten en een edelsteen van 7/8 karaat. 

Pauli's wil zo mannen die op zoek zijn naar een origineel aanzoek een optie geven. De bedoeling is natuurlijk dat de vrouw zou bijten in de burger en zo de ring zal vinden, waarop de man dé vraag kan stellen. 

Het restaurant vraagt om minstens 48 uur op voorhand te laten weten of je de maaltijd in kwestie wil bestellen, maar voorlopig zijn er nog geen gegadigden. Je kan je dan ook enkele bedenkingen maken, bijvoorbeeld bij het prijskaartje. En daarnaast lijkt de kans dat je vriendin een burger wil op valentijn vrij klein. De kans dat ze de ring inslikt daarentegen...
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danielle Gryson

  Decadent.

 • Dave Koninckx

  Of een tand breken op de ring ... ai ai ...

 • Laura DeBacker

  Wat is het toch met die bizarre aanzoeken, lekker romantisch, een hamburger met een ring dat druipt van het vet. En met een beetje geluk schiet de ring niet in de keel, of breken de tanden niet (wetende hoe ik eet lol)

 • Eric De landtsheer

  Een hamburgertent hoeft mijn ring niet te kiezen.