Restaurant gebruikt opgeblazen banden om anderhalve meter afstand te bewaren

Screenshot YouTube
Een restaurant in de Amerikaanse staat Maryland staat te popelen om opnieuw eetgasten te ontvangen. Van zodra dit opnieuw is toegelaten, gebruikt The Fish Tales Bar & Grill een inventieve oplossing om de anderhalve meter omgangsafstand te respecteren: opgeblazen binnenbanden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het etablissement in het toeristische Ocean City aan de oostkust heeft op Facebook een filmpje geplaatst waarin het personeel de werkwijze alvast uittest. Aan de reuzenbinnenband is een cirkelvormige tafel bevestigd waar de persoon op kan leunen. Om het comfort te vergroten, zijn er wielen aan de constructie bevestigd.

Het restaurant is voorlopig enkel geopend voor afhaalmaaltijden en zag de omzet flink slinken. Nu het zomerseizoen dichterbij komt en de quarantainemaatregelen mogelijk worden versoepeld, gingen de eigenaars te rade bij een evenementenbedrijf uit Baltimore. Zij dachten de constructie uit en baseerden zich hiervoor op botsboten, een attractie die ook in enkele Belgische pretparken is te vinden.

Lees ook: 

Horecazaken worden ‘creatief’ om afstand tussen klanten te bewaren

Deze Italiaan bedenkt creatieve manier om niet besmet te raken met het coronavirus
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johanneke li

  Hoe ze daarmee uw glas gaan uitschenken is mij een raadsel, ik hoop dat ze er een achteruitcamera op hebben gemonteerd en sensoren...

 • johan fransaert

  ik blijf thuis tot er een afdoend en bewezen vaccin op de markt is, een restaurant bezoek of een café bezoek moet in de eerste plaats een uitstap zijn met al die restricties is er niets aan dan blijf ik net zo goed thuis.

 • John Ulmer

  wat een onzin !

 • Nico Dakman

  Kan het nog belachelijker. Snap dat ze inventief moeten zijn maar dit.wie haalbaar inkruipen als je thuis gezellig kan eten of afhaal.slecht idee

 • Patrick vincke

  Kan het eigenlijk nog zotter