Reporter doet verslag van overstroomde stad vanuit roze kinderbadje

De reporter doet verslag van het overstroomde Lahore vanuit een roze kinderzwembadje, omringd door kinderspeelgoed.
dunya news.tv De reporter doet verslag van het overstroomde Lahore vanuit een roze kinderzwembadje, omringd door kinderspeelgoed.
Een Pakistaanse reporter heeft op een grappige manier zijn punt proberen te maken toen hij vanuit een roze kinderzwembadje verslag gaf over de jaarlijkse overstromingen in Lahore door de hevige moessonregens.

“Ik zit niet in een zwembad, maar in het midden van de weg, die is overstroomd met water, net als andere delen van de stad”, begint de man, die vervolgens een heel verhaal houdt. Wanneer de camera uitzoomt is te zien dat hij nog meer drijfbaar kinderspeelgoed om zich heen verzameld heeft.

De man benadrukt dat hij zichzelf vermaakt in het zwembad en suggereert dat anderen zijn voorbeeld volgen “aangezien het water voorlopig toch niet zal zakken.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chris delanghe

    Het idee is heel twijfelachtig met het bootje en al zeker de speelattributen ernaast zijn totaal misplaatst en laten een gebrek aan respect zien voor de slachtoffers. Een reporter onwaardig.

  • steven goossens

    SUPERRRRRR!

  • Gerard Braeckmans

    De westerse normen zijn daar duidelijk doorgedrongen: belachelijk doen.