QUIZ: heeft Trump dit écht gezegd?

Photo News
Vandaag is het precies een jaar geleden dat Donald Trump verkozen werd tot president van de Verenigde Staten. En wat een omstreden jaar was het: de man zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de president die nooit een blad voor de mond nam. Wij verzamelden tien omstreden en grove uitspraken. Maar welke komen ook effectief van Trump?14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elle Devee

  In tegen stelling tot wat sommigen beweren is hij niet democratisch verkozen maar aan de macht gekomen door het zeer ondemocratische systeem van kiesmannen. Als de stemming democratisch verlopen was won crooked Hillary.

 • Gerry Cle

  Het enige zinnige dat Trump in zijn verkiezingscampagne gezegd heeft is dat de staat moet investeren in infrastructuur om de economie te stimuleren en dat bedrijven die wegens belastingvoordelen verhuizen een invoertaks moeten betalen die hoger ligt dan dat voordeel. Ideeën die in België door bepaalde partijen steeds vergruist werden wegens te uitgesproken 'links'.

 • Geert Matthys

  Een goeie president, niet de slimste, niet de domste, niet 100% sjoemelvrij maar heeft veel optimisme, inzet en wilskracht. Een haai was nodig na die kwakkelpresidenten die staat groter en groter maakten en burgers steeds armer en onveiliger.

 • Michael Aerts

  Hoe vaak je het ook beweert; hij is grondwettelijk verkozen niet democratisch. Het systeem van kiesmannen waar hij trouwens pertinent tegen was tot hij er zelf door verkozen werd. Maar dat zal ook wel weer een leugen zijn van de linkse media....

 • John Nelis

  Hij is democratisch verkozen Diane.