QUIZ. De allereerste quiz enkel en alleen over F.C. De Kampioenen was een gigantisch succes. Superfans, weten jullie het antwoord op deze 15 quizvragen?

Karolien Coenen
Liefst 57 ploegen namen zaterdag in het Limburgse Lafelt (Riemst) deel aan de allereerste quiz waarin énkel vragen werden gesteld over ‘F.C. De Kampioenen’. De opbrengst van de compleet uitverkochte quiz gaat integraal naar de Warmste Week. 

Wij kregen van organisatoren en Kampioenen-superfans Jeroen Keulers, Niels Driesen, Michiel Moors, Kristof Thijs en Sebastian Martin (onderaan op de foto met presentator van dienst Ben ‘Pol de Tremmerie’ Rottiers) de toelating om vijftien van de 200 vragen te plaatsen.

De vragen bij ons hebben meerkeuzeantwoorden. Iets wat zaterdagavond 
niet het geval wasDe quiz opent mogelijk niet in Chrome en Internet Explorer, in Firefox wel. 

Succes, mijn gedacht! 

De organisatoren van de quiz.  Boven: Sebastian Martin, presentator Ben ‘Pol De Tremmerie’ Rottiers,  Kristof Thijs en Michiel Moors. Onderaan: Niels Driesen (links).  en Jeroen Keulers
Karolien Coenen De organisatoren van de quiz. Boven: Sebastian Martin, presentator Ben ‘Pol De Tremmerie’ Rottiers, Kristof Thijs en Michiel Moors. Onderaan: Niels Driesen (links). en Jeroen Keulers
Niels Destadsbader en Guga Baúl namen als kerstmannen incognito deel. Ze eindigden tweede.
Karolien Coenen Niels Destadsbader en Guga Baúl namen als kerstmannen incognito deel. Ze eindigden tweede.
Karolien Coenen
Karolien Coenen
Karolien Coenen
Karolien CoenenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.