Professor beleeft In De Gloria-moment met zijn kinderen live op tv

Studio Brussel speelt het al meteen na

Kos
Het had zowaar een fragment uit In De Gloria kunnen zijn. Terwijl vaderlief via zijn webcam live op de BBC uitleg geeft over de politieke toestand in Zuid-Korea komen zijn twee kinderen binnengebotst. "Het grappigste interview ooit", klinkt het op sociale media.

Het moest een serieus interview worden over de afzetting van de Zuid-Koreaanse president Park Geun-hye. Maar daar dachten de jonge kinderen van Robert E. Kelly, professor in politieke wetenschappen, even anders over.

Op live televisie kwam het dochtertje naar binnengewandeld om mee te kijken tegen wie papa nu precies aan het praten was, daar alleen in zijn kantoor. Een tweede kleintje in loopstoel volgde al snel.

Het mondde uit in een chaotisch tafereel, zeker toen er een vrouw kwam binnengesneld en ietwat onhandig de kinderen zo snel mogelijk uit de kamer probeerde te krijgen. Het kon dan ook niet anders dat het filmpje onmiddellijk viraal ging.

UPDATE: Studio Brussel speelt scène na

Studio Brussel was er zonet (16:45 uur) als de kippen bij om de bewuste scène na te spelen. Terwijl Siska Schoeters aan de gebruikelijke verkeersinformatie begon, kwam onder meer Eva De Roo de studio binnengewaggeld, precies op dezelfde manier als het dochtertje van de professor. In haar kielzog volgde nog een redactielid op een bureaustoel.  Het duurde niet lang vooraleer de nanny van dienst hen kwam weghalen.