Plezier met rondborstige actrice in cockpit kost piloten job

Toen konden de twee heren nog lachen.
twitter Toen konden de twee heren nog lachen.
Een selfie en wat plezier met een rondborstige dame is twee piloten zuur opgebroken. Het duo poseerde in de cockpit met de actrice Vicky Xipolitakis, die een paar beeldjes op haar twitteraccount gooide. De foto's werden genomen tijdens een vlucht en dat nekte de heren achter de stuurknuppels.

En dat was nog lang niet alles. TV-zender TN pakte ook uit met beeldmateriaal van Xipolitakis die de piloot en zijn co-piloot aan het uitdagen was. Ze liet ook weten dat ze het toestel zou laten opstijgen. De piloten vonden de aandacht van de bekende dame geweldig maar daar dacht hun baas anders over. De CEO van Aerolineas Argentinas, de grootste maatschappij in Argentinië liet weten dat de heren meteen hun C4 gekregen hebben. Mariano Recalde verklaarde op de zender C5N dat er ook een onderzoek gestart is naar het "incident" omdat de piloten "levens op het spel gezet hebben". "Toen we op de hoogte gebracht werden van het incident hebben we meteen ingegrepen en de piloten op straat gezet. Hun handelen getuigde van weinig verantwoordelijkheidszin", aldus nog Recalde.

Ook Xipolitakis kreeg een sanctie. Ze mag vijf jaar lang niet meer vliegen met de maatschappij. Volgens TN had het incident vorige week dinsdag plaats tijdens een vlucht van Buenos Aires naar Rosario.