Passagier lagekostenmaatschappij vraagt water en krijgt beker ijs met mededeling ‘wacht tot het smelt’

Facebook
Wie vliegt met een lagekostenmaatschappij, weet dat hij voor het weinige geld dat hij betaalt niet veel extra’s hoeft te verwachten. Een passagier op een budgetvlucht van Scoot tussen Singapore en Osaka heeft ondervonden dat ook water daaronder valt. Zijn vlucht was vertraagd en toen hij aan boord wat te drinken vroeg, kreeg hij een beker ijs. Met de mededeling dat hij moest wachten tot het gesmolten was als hij niet wilde betalen voor een flesje.

Het was Gene Goh die het verhaal live deelde op Facebook. “Ik heb om water gevraagd, maar kreeg te horen dat ik dat alleen kan krijgen als ik ervoor betaal. Ik kreeg daarop een beker ijs van de crew met de mededeling dat ik moest wachten tot het smolt. Ik vraag alleen wat water. Het zou me niet kunnen schelen als het van de kraan kwam. Ik wou dat er toch een basiszorg was voor passagiers en dat er niet zo onredelijk met ons werd omgesprongen”, schreef hij.

Er kwamen flink wat reacties op zijn post en de meesten hadden weinig medelijden. Ze vonden dat de man waar kreeg voor zijn geld. “Als je budget vliegt, krijg je budget service”, lacht iemand. En ook: “Gierigaard! Kan er zelfs geen flesje water af?”, “Je krijgt waar je voor betaalt” en “Vlieg de volgende keer first class.”
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dımıtrı trıpolıs

  gelukıg hoeft ze geen pıl te slıkken

 • DIRK VAN BRUSSEL

  Gilles, dan krijg je het antwoord : Als de potloden diamanten zijn geworden krijg je je ticket.

 • Alan Janssen

  Bij air Canada vroeg ik ooit een cola, kreeg een bruiswater met de mededeling er zit ook prik in..... en nee was niet gratis moest toch €3 betalen. Toen ik dat weigerde, had het niet besteld kreeg ik een scheldpartij van de stewardess over me heen....zodat ik uiteindelijk toch maar de 3€ betaald heb voor de rust....

 • jef de boeck

  Ja je hebt altijd mensen die niks willen betalen maar de max willen krijgen. Koop een flesje

 • Jan Verstrepen

  Dat krijg je als je met zoiets vliegt, je bent daar afval.