P(l)akkende beelden: Waar ducttape al niet goed voor is (video)

YouTube
Antwoorden geven op vragen die niemand zich stelt, de Russische influencers hebben er stilaan hun handelsmerk van gemaakt. Vandaag is het de beurt aan een zekere Evgeny Chebotarev, die in de naam van de wetenschap wel eens wilde uittesten of je jezelf a) met ducttape aan de buitenzijde van een sportwagen kunt vastkleven, en b) of die tape ook stevig genoeg is om je aan 140 km/u voor een gewisse dood te behoeden. En dat alles voor een paar virtuele duimpjes...5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Odille Maillie

  sluikstorters!

 • Carin Desmet

  Nadien zal auto ook mooi zijn na verwijderen tape

 • rik gasket

  Duct tape en wd40 zijn de beste uitvindingen .....

 • guy goethals

  Zou graag eens weten hoe die auto er uit zag na het proberen verwijderen van die tape. Daar zijn geen foto's van zeker ?

 • Edmond Dillien

  Zoals ze in Vlaanderen zeggen "zot zijn doet niet zeer" de gevolgen ervan daarentegen zouden wel eens kunnen tegenslagen, da's ook algemeen geweten.