Ouders vertelden aan hun kinderen wat ze zeker nooit cadeau zouden krijgen. Vijf jaar later openen ze dit pak

De kinderen kunnen hun ogen nauwelijks geloven
rv De kinderen kunnen hun ogen nauwelijks geloven
Meer dan 5 jaar al zijn de drie kinderen van dit Amerikaanse gezin erop aan het wachten. Het is een geschenk waarvan ze dachten dat ze het nooit meer zouden krijgen. De verrassing is dan ook des te groter wanneer ze zien wat er in dit pak zit. De onderstaande VIDEO spreekt boekdelen.

"Onze drie kinderen wilden al heel lang een hond - al minstens 5 jaar", schreef de moeder op de Facebookpagina van 'Love What Matters'. "De twee oudste kinderen hebben een paar jaar geleden zelfs een Power Point presentatie gemaakt waarin ze de voordelen van een huisdier opsomden. Mijn man en ik vertelden hen dat het er nooit zou van komen. In aanloop naar elke verjaardag of kerstdag vroegen ze om een hond maar nu hadden ze het zo goed als opgegeven", legde de vrouw uit.

"Dus besloten we om hen deze kerst een puppy te schenken. Zoals je kan zien, waren ze ongelofelijk verrast en lieten ze hun emoties de vrije loop."
26 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Wivina Renier

  iedereen mag zijn eigen mening hebben. Ik vind het wel mooi en ik hoop dat ze er goed voor zullen zorgen en het goed opvoeden. Is al zoveel bewezen dat een dier hebben goed is voor mensen dat kan je toch niet tegen spreken. En na vijf jaar bedenktijd weeg je de voor en nadelen wel af.

 • Chris Devlaeminck

  Niet consequent opvoeden noemen ze dat.

 • José Thijs

  Reclame laden gaat bliksemsnel, maar de filmpjes op deze site

 • Tuur Schipper

  Wereldnieuws, de kinderen krijgen een hond cadeau en nooit betekent niets.

 • Greet Hoogewijs

  Nie zagen é mensen. Die mensen hebben 5 jaar over nagedacht. Kdenk nie dat deze eem impuls onkoop is