Oude vrouw zet zakenman die jong meisje voor slet uitmaakt op onnavolgbare wijze op zijn plaats

ap
"Ik had zo'n geweldige dag in de metro vandaag dat ik dit verhaal niet zomaar ongedeeld kan laten", vangt Scott Sparrow enthousiast aan op zijn Facebookpagina. Scott zat op dat moment ongetwijfeld nog steeds verbaasd na te genieten van het ongelofelijke tafereel waar hij getuige van was geweest. Het draait allemaal rond een bejaarde vrouw, een sexy jongedame en een zakenman. Toegegeven, het lijkt net het begin van een saaie clichémop, maar niets is minder waar. Luister maar eens naar wat Scott te vertellen heeft over die ene dag waarop hij een vuilgebekt oud vrouwtje tot zijn persoonlijke heldin bombardeerde...

Scott beschrijft op Facebook de situatie waarin hij gisteren belandde: "Rechts van mij zit een jonge vrouw in een uitdagende jurk. Links van mij zit een oud vrouwtje. Voor ons staat een 50-jarige zakenman, gapend naar het meisje in het onthullende kleedje. Hij komt wat dichter en zegt tegen het meisje: "Heb een beetje zelfrespect als je jezelf aankleedt". Het voor slet uitgemaakte meisje wordt daarop al even rood als haar rode -amper bestaande- jurkje", aldus Scott.

En dan komt het... De bejaarde vrouw springt op onvergetelijke wijze in de bres voor de geschoffeerde jonge vrouw. "Ze kan dragen of niet dragen wat ze wil", sist ze. "Zelfs al was ze naakt en stond er een pijl naar haar vagina waarop staat: 'Feeststad, iedereen uitgenodigd'... Dan nog zouden het godverdomme jouw zaken niet zijn, dus rot op naar je saaie vrouw."

Scott vertelt hoe het meisje de oude vrouw daarop een welgemeende knuffel geeft en de zakenman het hazenpad kiest. "Ze zal voor de rest van haar leven, al is dat nog maar een weekje - want ze was zo oud - mijn heldin zijn", concludeert Scott. En ook de online community is helemaal gewonnen voor de opvallende en vuilgebekte verdedigingsactie van de bejaarde vrouw. De Facebookpost van Scott werd al meer dan 2500 keer gedeeld.

photo_news
Facebook