Oud-gevangene stuurt politie een bloemetje: “Service was zeker vijf sterren, wil alleen niet meer terugkomen”

Het bloemetje dat bajesklant B. aan de politie stuurde na zijn vrijlating.
Politie Den Helder Het bloemetje dat bajesklant B. aan de politie stuurde na zijn vrijlating.
Een voormalige gevangene heeft zijn gastheer bedankt met een bloemetje. De politie in Den Helder meldt op Facebook dat ze de actie van de voormalige arrestant kan waarderen.

Het bloemetje staat op een foto die de politie heeft geplaatst met daarbij een kaartje. "Bedankt voor de goede service, zeker 5 sterren! Ik wil alleen niet meer terugkomen. Groet B.", zo valt te lezen.

"Beste B, bedankt voor je attente presentje", is de reactie van de politie. "We zullen je waardering doorgeven aan de desbetreffende collega's. We hopen je (niet) nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, politie Den Helder."

Het bloemetje dat ex-gevangene 'B' naar de politie in Den Helder stuurde.
rv Het bloemetje dat ex-gevangene 'B' naar de politie in Den Helder stuurde.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verstappen Martine

  zalig gewoon

 • Gino Denil

  Een boef met humor. Dat zijn de slimste.

 • Peter Thys

  zelfs mensen die al eens iets verkeerd deden kunnen een goed hart hebben en bovendien heel verstandig (geworden)zijn (na een dommigheid)

 • Armand Wuyts

  Dat kan alleen voorvallen in een Nederlandse comfortabele gevangenis en niet in de Begijnenstraat of een andere Belgische gevangenis!

 • Marc Geerts

  Het ene politie kantoor is het andere niet..er zijn inderdaad kantoren die een bloemetje verdienen maar er zijn ook kantoren waar ik met een grote taart zou willen binnengaan en niet om ze samen met hen op te smullen....