Ga naar de mobiele website
^ Top

Ongetwijfeld het meest ongeïnteresseerde nieuwsverslag ooit: BBC-anker gaat viraal

BBC
Surfende honden, in de minder drukke zomermaanden wurmen ze zich al eens in het nieuws. Maar dat was duidelijk dik tegen de zin van BBC-anker Simon McCoy, die het hondenitem stevig zuchtend en met een maximale dosis desinteresse en sarcasme omkaderde. Tot groot jolijt van velen.

De manier waarop anker Simon McCoy gisteren vol frustratie het voor hem duidelijk erg belachelijke nieuwsverslag over de 'World Dog Surfing Championships' bracht, wordt fel gesmaakt. Een greep uit de reacties:

Het is overigens niet de eerste keer dat McCoy een echte 'held' wordt genoemd voor zijn doodeerlijke manier van nieuws maken. Zo rapporteerde hij in 2015 over de bevalling van prinses Kate Middleton en zorgde hij voor een geestige frisse wind in het journalistieke landschap.

En wat vindt u van dit heerlijk bizarre moment waarop het anker het nieuws besloot voor te lezen met een volledig pak printpapier in zijn handen.

BBC

En dan is er ook nog het voorval van onlangs waarbij medepresentator Will Perry na zijn sportsegment grappend een kusje blies naar McCoy, en diens gezicht boekdelen sprak.

Duidelijk altijd lachen geblazen met deze nieuwslezer!

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • ak ron

    De 9/11 live nieuwslezing over het Solomon gebouw (WTC 7) dat ingestort was terwijl duidelijk in beeld moet hier zeker niet voor onder doen...

Meld een bug