Onderste stukje Cornetto binnenkort los verkrijgbaar

De Muddy Bites zijn hopelijk binnenkort verkrijgbaar.
Muddy Bites De Muddy Bites zijn hopelijk binnenkort verkrijgbaar.
Binnenkort te koop: het lekkerste stukje van een Cornetto. Natuurlijk gaat het hier niet om het vanille-ijs bovenop, maar om het onderste deel van het ijsje: het puntje met chocola. Als het aan de Amerikaan Nick Cavegn ligt, is dat laatste stukje binnenkort los verkrijgbaar.

De Amerikaan heeft een crowdfundingsactie opgezet. Hiermee hoopt hij genoeg geld op te halen om zijn grote droom te verwezenlijken. Op dit moment hebben mensen al 8.242 euro gedoneerd. Cavegn hoopt 25.905 euro op te halen.

De chocoladepuntjes zullen Muddy Bites gaan heten. Een zakje zal 15 stukjes bevatten. Volgens de crowdfundpagina zal een zakje ongeveer 3,49 dollar kosten (3 euro).

Verschillende smaken

Op dit moment zijn er alleen nog chocoladepuntjes, maar in de toekomst komen er Muddy Bites met andere smaken, zoals pindakaas, karamel en muntchocolade. 

In de Verenigde Staten is het al mogelijk om via de crowndfundingspagina een vooruitbestelling te plaatsen. Of de snacks ook hier beschikbaar zullen zijn, is nog niet bekend.

Cavegn heeft nog tot 24 oktober om zijn doel te halen. Mocht dat misgaan,  dan wordt het project niet gefundeerd. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Raphael Kerser

  Ik vind het een top idee, maar liefst met Belgische chocolade dan! Amerikaanse chocolade heeft vaak een lager cacao gehalte van minimum 10%. Onze is minimum 25% dus niet zo zoet.

 • Johan Vervaeck

  Veel te zoet, bah...

 • Mathieu Vandelook

  Lekkerste stukje? Dat kegel ik nochtans altijd de vuilbak kn, die chocola is niet te vreten.

 • Jens Vranckx

  bwekkes, smaken verschillen, maar dat is niet het lekkerste van de Cornetto. Het is de topping. Gaan ze dan straks Ikea-pakketten verkopen? Dat ziet er eerder iets van hun herwerkingslijn uit.

 • Patrick Duyck

  Ja graag