Niemand kwam naar haar vijfde verjaardagsfeestje, maar dan is er nog altijd mama

facebook
Niets is zieliger voor een peuter dan wanneer er niemand komt opdagen op haar vijfde verjaardagsfeestje. Het overkwam de kleine Taliyah 'Tallie' Sassmannhausen uit Spring Hill in Tennessee. Ze vroeg haar mama elke tien minuten waar haar vriendjes toch bleven. Het moederhart brak, maar mama Lauren bleef niet bij de pakken zitten. Ze deed een oproep op Facebook, mét succes.

Heel wat genodigden hadden nochtans toegezegd voor het verjaardagsfeestje van Tallie zaterdag, maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden liet haast niemand zich zien. Er waren enkel een paar volwassenen aanwezig. "Waar blijven ze nu toch?" klonk het vertwijfeld bij Tallie, zowat om de tien minuten. "Ze komen wel, schat", herhaalde haar mama. Maar dat was niet zo. "Ik moest mijn tranen bedwingen tot ik even uit haar zicht was", schrijft Lauren op Facebook.

Maar ze gaf  niet op en riep op Facebook alle kindjes uit de buurt op om mee te komen spelen. "Eten en drinken genoeg. We geven niet om cadeautjes, ze wil gewoon vriendjes. We hebben een reusachtige waterglijbaan en een zwembad voor alle kinderen. AUB, kom en amuseer je!"De reactie was overweldigend. Tientallen inwoners van Spring Hill kwamen meevieren met Tallie.

"Nooit had ik gedacht dat er zo veel mensen zouden inzitten met een kind dat ze niet eens kennen", schreef mama Lauren nadien op Facebook. "Ik dank iedereen uit de grond van mijn hart om de verjaardag van mijn peutermeisje zo speciaal te maken."

facebook
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.