Niemand begrijpt waarom Melania 's nachts zonnebril draagt (maar er zijn wel theorieën)

PN, AP
Het is een vraag die velen op de lippen brandt en na het bezoek van Donald en Melania Trump aan Las Vegas opnieuw naar boven kwam: waarom draagt de first lady 's nachts zo vaak een zonnebril? Twitter begrijpt er niets van, maar aarzelt niet om een rondje te gissen.

Het is niet de eerste keer dat Melania kritiek krijgt op haar garderobe als ze de slachtoffers van een ramp gaat bezoeken. Zo vertrok ze naar het door de orkaan Harvey getroffen Texas op stiletto's en dat kon op geen genade rekenen bij de getuigen van het opmerkelijke tafereel. (lees hieronder verder)

afp

Recent dook ze ook een aantal keer op met een zonnebril op de neus, hoewel het buiten al donker was. Pas nog, toen ze woensdag terugkeerde van een bezoek aan Las Vegas, waar ze samen met de president de slachtoffers ging bezoeken van de dodelijke schietpartij begin deze week. Bij haar terugkomst stapte ze in het donker uit Marine One met een zonnebril aan. (lees hieronder verder)

4 oktober: op terugweg van Las Vegas.
photo_news 4 oktober: op terugweg van Las Vegas.

Ze deed hetzelfde al een keer dinsdag, op terugweg van een bezoek aan Puerto Rico, dat ook door een orkaan werd getroffen. En op 29 augustus, toen ze terugkeerde uit Houston in Texas, na een bezoek aan het rampgebied daar. Het gebeurde ook al een keer toen ze thuiskwam van een 'werkvakantie' in het buitenverblijf van de Trumps in New Jersey: geen zon, wel zonnebril.

3 oktober: bij terugkomst uit Puerto Rico.
photo_news 3 oktober: bij terugkomst uit Puerto Rico.
29 augustus: na haar bezoek aan het door orkaan Harvey getroffen Texas.
ap 29 augustus: na haar bezoek aan het door orkaan Harvey getroffen Texas.
20 augustus: op de terugweg van een 'werkvakantie'.
getty 20 augustus: op de terugweg van een 'werkvakantie'.

Een verklaring is er niet meteen. Is het tegen de flashes van de fotografen? Of verbergt ze zich gewoon? Twitter heeft in elk geval enkele theorieën, de ene al gekker dan de andere. "Waarschijnlijk om te verbergen dat ze de hele tijd met haar ogen rolt om haar man", klinkt het, en: "De spiegelende zonnebril en de hoed diep over haar hoofd moeten voorkomen dat ze enige warmte en medeleven zou tonen voor de bewoners van Puerto Rico."
42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eduard wynants

  Wat een zever allemaal ik draag ook een bril met donkere glazen ook savonds

 • Wesley Kenis

  De reden heeft toch geen belang. Ik heb soms ook bijna Nachtveen zonnebril op en de reden is heel simpel: de glazen passen zich aan aan htbluchtvzodatvik zelf met zonnebril duidelijk zie en toch geen lastvheb van tegenliggers. Wie zegt dat zij dat niet voor dezelfde reden doet. Gewoon zelf eens proberen alvorens te oordelen zou al veel doen."gissen is missing en meten is weten" 8s een van de meest wijze uitspraken ooit en geld hier zeker ook.

 • luc matton

  Donald zal haar wel verzorgen. Topkerel!

 • Markus VanDromme

  Goed te begrijpen als je zelf eens aan fotofobie hebt geleden. Dan verdraag je geen licht-contrasten. Elk lampje in het halfdonker doet dan je ogen pijn. Oorzaak? In mijn geval, dringende noodzaak om altijd een bril met correctieglazen te dragen. Weet niet of dat voor de presidentsvrouw ook het geval is, alleen, meeste dames houden er niet van een bril te dragen.....

 • ali chaouki

  Met zo een vent naast u moet je wel alles en altijd zwart zien :)