New Yorkers trotseren vrieskou voor 'No Pants Subway Ride'

Photo News
Gisteren was het weer zover: duizenden mensen namen in hun ondergoed het openbaar vervoer voor het 'No Pants Subway Ride'-event. Die gebeurtenis wordt al sinds 2002 georganiseerd door Improv Everywhere, een komische performance art groep. 

Het begon ooit in New York, maar wordt intussen in de meeste grote steden uitgevoerd - sinds vorig jaar zelfs in Moskou. Al was de opkomst in de geboortestad een stuk lager dan anders. Niet moeilijk, met een gevoelstemperatuur van -13 graden Celsius. Wij geven een overzicht van de durvers die de vrieskou trotseerden.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
REUTERS
AFP
AFP
AFP
Getty Images
Getty Images43 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dian Jans

  Dat is nu toch geen zicht , waarom doen mensen dat, zelfrespect ver te zoeken.

 • Jan De Smet

  Geraard Beeckmans blijf maar verdedigen waar je later voor zal weglopen.

 • marcus bastiaensens

  Nu nog in de metro in Brussel.

 • marc van de poel

  Tja, het doel van deze ludieke actie ontgaat mij een beetje. Maar, ach iedereen doet wat hij wil he. Alleen, helemaal appetijtelijk vind ik het niet altijd.

 • an de laender

  Tof initiatief! Gelukkig kan dit nog, en moeten we ons (nog niet) inzwachtelen als een mumi