Negen verpleegsters van dezelfde kraamafdeling tegelijk zwanger

Acht van de negen collega's die tegelijk zwanger zijn.
Maine Medical Center Acht van de negen collega's die tegelijk zwanger zijn.
Ze hebben daar natuurlijk ervaring zat met geboortes op de kraamafdeling van het Maine Medical Center in Portland, maar nu komt er toch een héél bijzondere babyboom aan. Negen verpleegsters van dezelfde dienst zijn tegelijk zwanger: ze verwachten allemaal een kindje tussen april en juli.

De negen vroedvrouwen kregen op Facebook felicitaties van het ziekenhuis. Acht van hen gingen op de foto met hun zwangere buikjes. Ze hielden een bordje in de lucht met de uitgerekende datum van hun bevalling erop.

Meteen toonden sommigen zich bezorgd om de personeelsproblemen die er zouden volgen als negen collega’s tegelijkertijd uitvallen. Maar het ziekenhuis stelde iedereen gerust: “Geen zorgen, we hebben een plan.”

Voor de verpleegsters zelf is het leuk dat ze allemaal samen hun zwangerschapservaringen met elkaar kunnen delen, zeiden ze aan een lokaal tv-station.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sobek Wessels

  Toch raar , alsof ze voor mekaar niet willen onder doen , jij zwanger ? wacht maar ik ook dan !

 • Chris Petit

  Typische reactie van de mannen. Was te verwachten!! En dames proficiat met jullie toekomstige baby’s en geniet ervan!!

 • frieda de vetter

  negen verpleegsters, zo zie je hoe een zwangerschap evolueert gedurende die negen maanden ik denk met een maand telkens verschil zo te zien aan de omvang van deze buikjes

 • Claudia Rosseel

  Patrick De Pauw - Ben jij zo'n hypocriete man die wel getrouwd is en kinderen heeft maar het zijn vrouw wel kwalijk neemt dat ze weken zwanger is, verlof moet krijgen en nog betaald moet worden ook? Het alternatief zou zijn dat mannen kinderen krijgen, maar dat is helaas niet mogelijk, nietwaar?

 • Davy Van Laecke

  De negende nam de foto.