Ga naar de mobiele website
^ Top

Moeder laat 23-jarige zoon oppakken omdat hij haar soep stal

De man brak in bij zijn moeder voor een portie van haar zelfgemaakte posolo, een traditionele Mexicaanse soep.
Wikimedia De man brak in bij zijn moeder voor een portie van haar zelfgemaakte posolo, een traditionele Mexicaanse soep.
De 23-jarige Jonathan Ray uit Albuquerque in de Amerikaanse staat New Mexico had vorige week zo'n trek in zijn moeders zelfgemaakte soep dat hij inbrak in haar woning.

Ray had zijn moeder een sms'je gestuurd dat hij erg trek had en dat hij onderweg was om een hapje eten te halen bij zijn ouderlijk huis. Zijn moeder verbood hem dat, want Ray is niet welkom in de woning. De 23-jarige negeerde dat verbod echter en ging op weg.

Toen de vrouw thuiskwam, rende Jonathan onverwachts de woning binnen en ging linea recta naar de koelkast. Met een flinke pan posolo, een traditionele Mexicaanse soep, nam Ray de benen, aldus de moeder tegenover de lokale zender Albuquerque Journal.

Vuilnisbak
Bij nadere inspectie in de woning bleek dat de verdachte de sloten op het hek had vernield. Ook stond er een vuilnisbak tegen de muur. Vermoedelijk had hij de vuilnisbak gebruikt om over de schutting te klimmen.

De politie pakte Ray de volgende dag op. Hij wordt verdacht van woninginbraak en zit nog vast. De 23-jarige is volgens de zender een bekende van de politie. Agenten hebben vaker het verzoek gekregen om hem uit huis te plaatsen.

Jonathan Ray.
Albuquerque Police Dpt Jonathan Ray.
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug