Moeder doet opmerkelijke vondst in nachtkast van zoontje (3). En er zit een geurtje aan

Batman heeft iets op zijn kerfstok
Twitter Batman heeft iets op zijn kerfstok
Het was een Britse moeder opgevallen dat er al enkele dagen een doordringende geur in de slaapkamer van haar zoontje Freddie hing. De ware toedracht kwam aan het licht toen hij de schuif van het nachtkastje opentrok.

De vrouw was al dagenlang op zoek naar de plaats waar de hond des huizes mogelijk zijn behoefte had gedaan. Toen ze aan haar zoontje vroeg of hij misschien in de kamer ergens een plasje had gedaan, wees hij het nachtkastje aan. Kleine Freddie trok vervolgens een schuif open.

Wat de moeder daar aantrof, tartte elke verbeelding en was een wansmakelijke verrassing. De lade bleek gevuld met urine. Volgens haar zoontje - die verkleed was in een outfit van Batman - was de viervoeter de schuldige.

Toen de moeder met een beschuldigende vinger naar Freddie wees, bekende hij de onverkwikkelijke feiten en begon onbedaarlijk te huilen.

Phoebe Bartlett postte een foto van de 'heldendaad' van haar broertje op Twitter waarna het sprekende beeld viraal ging.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • roland peeters

  Zielige moeder !Voor haar een moment van glorie,voor het zoontje jaren van angst

 • monique hermans

  Er is daar duidelijk iets mis, een kind doet dat niet zomaar en internet is voor altijd Kleine zal blij zijn binnen 15 jaar als hij gepest wordt met schuif vol pis

 • Annelies Vandenbroeck

  Hopelijk leert ze haar 'kid' niet enkel dat de WC de plaats is om een plas te doen, maar ook om niet de schuld te steken op iemand anders ook al is het een hond. Gelukkig geloofde ze dit manneke niet, zoals, 'mijn kind schoon kind' moeders.

 • Gaston Weeckers

  Waarom deed dit jongetje dit? Heeft de moeder eraan gedacht dit eerst te vragen. Voor dat ze hem strafte.

 • Marissa Van Oostevelde

  zouden die zus beter ook eens met de vinger wijzen je eigen broertje zo door het slijk halen