Moeder bakt cake voor haar zoon, maar deze reacties had ze niet verwacht

De 'Veel geluk'-cake viel niet bij iedereen in goed aarde.
Reddit De 'Veel geluk'-cake viel niet bij iedereen in goed aarde.
Een Britse moeder wilde haar zoon op gepaste wijze uitwuiven omdat hij aan de universiteit zou gaan studeren. De boodschap op haar cake was dan ook goed bedoeld, maar sommige internauten dachten daar anders over.

Een foto van het kleurrijke gebak met de tekst 'Veel geluk aan de universiteit' werd gedeeld op 'Reddit', waar de reacties niet uitbleven.

Velen apprecieerden het lieve gebaar van de vrouw. "Alles wat ik toen van mijn moeder kreeg, was een waterkoker en een pakje condooms. Nooit een van beide gebruikt."

Niet iedereen vond de tekst op de cake zo onschuldig. "Good luck @Uni" stond er in het Engels op vermeld. Ze lazen de boodschap echter als volgt: "Good luck cunt" (Veel geluk smeerlap).

Iemand schreef: "Wie noemt haar zoon nu een smeerlap?"

Waarop een andere internaut antwoordde met een kwinkslag: "Iemand die blij is dat haar kind na achttien lange jaren eindelijk het huis uitgaat."

"Absoluut briljant dit, wanneer je hoofd zegt 'Veel succes aan de universiteit' - terwijl je hart zegt 'Mijn huis uit smeerlap'."
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric De landtsheer

  Die internaten hebben veel tijd om iets verkeerd te willen interpreteren en negatief te zijn. Zielig

 • Sven Goris

  Ronny Cuypers, er zijn mensen die een Smartphone gebruiken maar geen app kunnen installeren of een wifi instelling maken/veranderen.. er zijn er die niet weten wat een browser is terwijl ze wel dingen opzoeken "op 't internet/google..."

 • Ronny Deckers

  We moeten die "bakken kritiek" waar ze het steeds over hebben echt leren relativeren. Als je morgen persoonlijk de honger uit de wereld helpt zullen daar nog negatieve reacties op komen. Velen doen dat gewoon omdat ze graag negatief zijn. Veel van die zaken, zoals bv Zwarte Piet wordt door 99 % normaal gevonden. Maar 1 % op het net zijn nog altijd een paar duizend eikels.

 • Ronny Cuypers

  Er zijn dus internetgebruikers die het @ niet kennen?

 • Claudia Rosseel

  Als je bij een kind van die leeftijd niet het gevoel hebt dat het tijd wordt dat hij/zij op eigen benen staat, en dat kind niet kan lossen, is er iets mis volgens mij.