Mini McDonalds voor op je feestje? Het kan deze zomer

RV McDonalds
Ga jij graag naar McDonalds, maar hou je niet van drukte? Dan moet je deze zomer in Nederland op vakantie gaan. De keten introduceert er een mobiel restaurant, waarin maximaal vijf gasten kunnen eten. 

Liever geen last van smakkende mensen die naast je zitten te eten, of kinderen die luid roepend achter ballonnen aan rennen? Bij onze noorderburen laat McDonalds deze zomer een verplaatsbaar mini-restaurant het land rondreizen. Liefhebbers kunnen online laten weten waarom de 'McDonald’s For You' naar een bepaalde plek kan komen. Dat kan een camping zijn, een werkplek, een favoriet plekje op het strand, maar ook gewoon bij je thuis in de achtertuin.

McDonalds

McDonalds beslist wel zelf op welke aanvragen het zal ingaan. Gaan ze in op jouw aanbod, dan krijgen vijf mensen die dag exclusief toegang tot het restaurant. De eerste plek waar de kleine McDonald's is neergestreken, is het waddeneiland Terschelling, zo is te zien in dit promofilmpje. Normaal moeten de bewoners van hun eiland af om naar McDonalds te kunnen, maar voor één keer komt het restaurant naar hun toe.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ada Wallenburg

    te leuk als kadootje