Melania Trump liket tweet die suggereert dat ze niets van haar man moet hebben

epa
De Amerikaanse first lady Melania Trump heeft Twitter helemaal gek doen worden toen ze een tweet likete die suggereerde dat haar relatie met haar man verzuurd is.

Het ging om een gifje van de dag van de inauguratie, waarop ze naar Donald Trump lacht en even later haar gezicht tot op de grond laat zakken als hij zijn rug naar haar heeft gekeerd. Het werd gepost door Andy Ostroy. "Het ziet ernaar uit dat de enige muur die Donald Trump optrekt, die is tussen hem en zijn first lady Melania Trump", schreef hij erbij. (lees hieronder verder)

Aanvankelijk geloofde hij het zelf niet toen hij een melding kreeg dat Melania zijn tweet had geliket. "Ik vermoed dat dit geen echt account is van Melania Trump", tweette hij. Waarop iemand hem meteen uit zijn droom hielp en liet weten dat het de 'real deal' was. (lees hieronder verder)

En hoewel de like niet van het officiële account van de first lady kwam - dat is @FLOTUS, met meer dan 7 miljoen volgers - leek het inderdaad om het erkende persoonlijke account van Melania te gaan. Daar heeft ze ruim 865.000 volgers. De like werd enkele uren later echter ongedaan gemaakt, zo meldt de man zelf.

Hackers?
Het is niet duidelijk hoe de like er precies kwam. Heeft Melania zich vergist? Of werd ze het slachtoffer van hackers? Vast staat dat ze niet erg actief is op Twitter, in tegenstelling tot haar man. Haar recentste tweet op haar persoonlijke account dateert van 8 november, de dag van de verkiezingen. En op haar account van first lady heeft ze tot nu toe welgeteld 37 berichten de wereld ingestuurd.