McDonald’s-fan op Twitter: “Kenden jullie deze functie van frietbakjes al?”

AFP
Liefhebbers kennen natuurlijk allemaal de kartonnen frietbakjes van fastfoodketen McDonald’s. Maar beseffen ze ook wat je met het flapje bovenaan kan doen? Op Twitter toont een fan dat je het kan plooien zodat je er ketchup of een ander sausje op kwijt kan.

Sommigen prezen de Twitteraar @todayyearsold voor zijn inventiviteit, anderen vonden het toch een pak logischer om het flapje gewoon naar de binnenkant te plooien, zodat er een soort van dekseltje ontstaat. Handig tegen het morsen in de auto, bijvoorbeeld. De hogere achterkant vermijdt sowieso al dat de frietjes uit het liggende bakje zouden vallen.

Criticasters leek het bovendien nogal wiedes dat je een bordje maakt als je iets hards ombuigt. Ze zagen ook een zeker gevaar in de creatie van een eventuele ketchupkatapult in het geval dat de plooi niet strak genoeg zou zitten. Daar gaat je mooie, witte hemd dan.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Janssens

  Ketchupkatapult. Ik stem al voor 'woord van het jaar 2019'.

 • Rita Van Befhoven

  Dat klepje dient daar helemaal niet voor, dat is ook nooit zo geweest en door Mac Do nooit zo gebruikt.

 • DIRK RASSCHAERT

  Hebben ze ook zo'n bakjes voor mayonaise? (LOL)

 • DIRK RASSCHAERT

  Wat een uitvinding! Moest hij daar zo lang op studeren?

 • Erik De Jonckheere

  En plots is de wereld een mooiere plek om te leven...