Man won in vijf jaar al zes keer de lotto: “Dit is mijn strategie”

rv
rv rv
Een vijftiger uit Maddington nabij de Australische stad Perth heeft in amper vijf jaar tijd al zes keer de lotto gewonnen. De Australiër won deze week samen met nog elf andere deelnemers de jackpot van 658.000 dollar (427.000 euro). “Het geheim zit in de groepdeelnames”, vertelt de geboren winnaar.

Wie de lotto wil winnen, moet leren delen, zegt de man die al zes keer de lotto won. “Ik neem altijd deel met een groep. Zo vergroot ik mijn winstkansen. Omdat ook de kosten worden gedeeld, is een deelname vrij goedkoop.”

Dat hij telkens zijn winst moet delen met een grote groep andere winnaars, deert hem helemaal niet. “Ik vind het niet erg om te delen”, zegt de winnaar.

De man schat dat zijn lottocarrière hem al bijna een half miljoen dollar (324.000 euro) heeft opgeleverd. Vijf van zijn zes winnende biljetten werden trouwens in dezelfde krantenwinkel gekocht.
39 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dirk depuydt

  als je niet mee speelt kun je inderdaad nooit winnen

 • Eddy Vermeulen

  Heb begin jaren 90 ook eens vijf juiste gehad met combinaties van 6 getallen naast elkaar en diagonaal. Was niet de enige die zo onnozel was, want we waren met meer dan 20.000 winnaars. Resultaat, 510 BFr. Om je haren uit je hoofd te rukken!!

 • Sarah Cautaerts

  of het nu waar is wat die mens schrijft of niet daar ga ik niet over oordelen ,één ding weet ik ofwel speel je mee ofwel niet , de éné geeft het uit aan drank de andere aan reizen nog andere aan sigaretten nog andere aan kledij en ga zo maar door , ieder moet het voor zijn eigen uit maken waar hij zijn geld wilt aan besteden en als die persoon wint wees dan niet jaloers iedereen kan winnen .

 • Luc De Clip

  Voor hogere winst als je dan toch de juiste combinatie hebt: vermijd 1-12 (maanden); 1-17 en 1-31; Velen denken nog altijd dat verjaardagen lucky numbers zijn. De enige wekelijkse winnaar is organisator, alle weken winst!

 • Maserty Asaert

  Lotto manipuleert de trekking,nu is het altijd maar een winnaar,ik heb nog nimmer gezien dat er 3à 4 winnaars zijn wat in het verleden wel was,met de computer kun je het nu wel beslissen.