Ga naar de mobiele website
^ Top

Man won in vijf jaar al zes keer de lotto: “Dit is mijn strategie”

rv
rv rv
Een vijftiger uit Maddington nabij de Australische stad Perth heeft in amper vijf jaar tijd al zes keer de lotto gewonnen. De Australiër won deze week samen met nog elf andere deelnemers de jackpot van 658.000 dollar (427.000 euro). “Het geheim zit in de groepdeelnames”, vertelt de geboren winnaar.

Wie de lotto wil winnen, moet leren delen, zegt de man die al zes keer de lotto won. “Ik neem altijd deel met een groep. Zo vergroot ik mijn winstkansen. Omdat ook de kosten worden gedeeld, is een deelname vrij goedkoop.”

Dat hij telkens zijn winst moet delen met een grote groep andere winnaars, deert hem helemaal niet. “Ik vind het niet erg om te delen”, zegt de winnaar.

De man schat dat zijn lottocarrière hem al bijna een half miljoen dollar (324.000 euro) heeft opgeleverd. Vijf van zijn zes winnende biljetten werden trouwens in dezelfde krantenwinkel gekocht.

Meer over37 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Sarah Cautaerts

  of het nu waar is wat die mens schrijft of niet daar ga ik niet over oordelen ,één ding weet ik ofwel speel je mee ofwel niet , de éné geeft het uit aan drank de andere aan reizen nog andere aan sigaretten nog andere aan kledij en ga zo maar door , ieder moet het voor zijn eigen uit maken waar hij zijn geld wilt aan besteden en als die persoon wint wees dan niet jaloers iedereen kan winnen .

 • Luc De Clip

  Voor hogere winst als je dan toch de juiste combinatie hebt: vermijd 1-12 (maanden); 1-17 en 1-31; Velen denken nog altijd dat verjaardagen lucky numbers zijn. De enige wekelijkse winnaar is organisator, alle weken winst!

 • Maserty Asaert

  Lotto manipuleert de trekking,nu is het altijd maar een winnaar,ik heb nog nimmer gezien dat er 3à 4 winnaars zijn wat in het verleden wel was,met de computer kun je het nu wel beslissen.

 • Erik Neyt

  De lokale Lotto winkel hier speelt altijd met een pot,voor de E.M. en lotto kunnen er max. 240 deelnemers zijn,(dus bij winst delen door Max. 240)die leggen dan elk 10€ in.Nog nooit heeft men daar een groot bedrag gewonnen,het zou zelfs moeilijk zijn om je inleg terug te verdienen. Zelf speel ik ook,maar telkens voor een min.bedrag,als je niet speelt,kan je ook niet winnen.

 • Corette Avare

  ik win veel geld met bitcoins :-)

Meld een bug