Man stuurt foto van vriendin naar zijn moeder. Maar hij laat daarbij meer zien dan hem lief is

Op het eerste gezicht een normale foto
Twitter Op het eerste gezicht een normale foto
De 22-jarige Maison Vallance uit de Amerikaanse staat Tennessee heeft zichzelf in een pijnlijke situatie gebracht. Hij stuurde een foto van zijn vriendin naar zijn moeder en postte het beeld ook op social media. Twitteraars maakten de jongeman erop attent dat hij echt te veel had prijsgegeven. Het bezorgde hem rode oortjes.

De moeder had haar zoon een T-shirt bezorgd met daarop zijn achternaam. Vallance wilde daarop aan zijn mama tonen dat hij het kledingstuk gevonden had en liet zijn vriendin Meghan ermee poseren op bed.

"Ik heb dit kiekje gemaakt om te bewijzen dat ik het T-shirt van mijn moeder heb gevonden. Meghan is echter te knap om dit beeld niet te posten", klonk het vervolgens op Twitter.

Op het beeld zien we Meghan op bed liggen. Ze houdt het bewuste T-shirt vast. Op het eerste gezicht niets bijzonders dus. Maar één detail valt enkele Twitteraars toch op. Er is een bijzonder rood touw (met handboeien) bevestigd aan het hoofdbord van het bed.

Wat later besefte Vallance  zelf ook dat hij toch wat te veel had getoond:

Maar zijn moeder had naar eigen zeggen niets gemerkt omdat ze een 'gecropt' beeld te zien had gekregen en wellicht niet op de foto zelf had doorgeklikt. 

Vallance verklaarde aan Buzzfeed dat hij het toch aan zijn moeder wilde uitleggen. Wat hij achteraf ook deed. Volgens de jongeman was zijn mama vooral bezorgd over de mogelijke reactie van de ouders van zijn vriendin. Zijn vader daarentegen had ludiek gereageerd. "Ik dacht dat je kerstlichtjes aan dat touw ging bevestigen", zou hij geantwoord hebben.
27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nikki De Ren

  Dit moet toch kunnen? Ik zie geen enkel probleem . Het is zelfs keigrappig Iedereen mag/kan in hun slaapkamer doen wat ze maar willen, toch? Zolang er goede afspraken zijn gemaakt en niemand gedwongen wordt.

 • Chris Devlaeminck

  En dan? Niets verkeerd mee toch? Ik bind mijn vrouw ook regelmatig vast aan bed. Dan heb ik de TV voor mij alleen.

 • ronny cuypers

  En wat dan nog? Je kan die dingen op iedere hoek van de straat kopen. Denkt er nu echt iemand dat niemand dat koopt en gebruikt?

 • Mich elle

  Leven en laten leven zou ik zo zeggen :D

 • Artuur Lemmens

  Het heeft wat geduurd eer ik het zag. Mss dat ma/pa het ook niet echt ziet.