Man schrijft ontslagbrief op toiletpapier en daar heeft hij een goede reden voor

Reddit
Een gebruikster van Reddit heeft de ontslagbrief van haar man gedeeld op de bekende sociale nieuwssite. De man schreef die op toiletpapier en dat deed hij niet zomaar. De post werd in vier dagen tijd al bijna 800.000 keer bekeken. En vlotjes becommentarieerd.

"Ik heb dit type papier gekozen als symbool voor hoe dit bedrijf me behandeld heeft", staat er te lezen in de brief van de onbekende man, die gedateerd is op 24 februari. "En ironisch genoeg, hoe dit papier weg wordt gesmeten, is waar ik denk dat dit bedrijf naartoe op weg is. Met hoogachting."

Het bericht ging al snel viraal op Reddit en er kwamen heel wat reacties op. "Ik denk niet dat hij zijn opzegtermijn zal moeten uitdoen", klinkt het onder meer, en: "Hij had het met een bruin stiftje moeten schrijven". Anderen zijn meer bezorgd: "Misschien niet zo slim om je bruggen zo te verbranden" en ook: "Die brug is niet verbrand, hij heeft er een atoombom op gegooid".

Ontspannen
Onterechte zorgen, zo blijkt. De man voelt zich volgens zijn echtgenote een stuk beter nu alles van zijn hart is. "Ik heb hem nog nooit zo gelukkig en ontspannen gezien", vertelt ze, een verpleegster uit het Amerikaanse New Mexico. "En nee, hij had geen referenties nodig voor zijn nieuwe job."