Man droomt steeds dat hij stikt. Hij ontdekt wat er aan de hand is als hij camera naast bed zet

Twitter
Een man die ’s nachts steeds maar weer droomde dat hij geen lucht kreeg, heeft op een toevallige manier ontdekt hoe dat kwam. Lomphonten Lomphontan uit Thailand installeerde een camera in huis om zijn kat in de gaten te houden als hij uit werken was en toen hij die op een nacht op zijn bed had gericht, werd duidelijk wat er precies aan de hand was.

Toen hij de beelden bekeek, zag Lomphonten hoe zijn aanhankelijke kat Achi naar hem zat te kijken tot hij in slaap gevallen was. Vervolgens klauterde het dier op zijn borst en nadat het met een poot gecheckt had of zijn baasje wel degelijk sliep, ging hij vol op zijn gezicht liggen.

Grappig

“Ik vond het best grappig toen ik het zag”, verklaarde de man aan de nieuwssite The Dodo. “Ik vind het eigenlijk superschattig dat hij me zo graag ziet.”


De geweldige beelden dateren al van eerder dit jaar, maar ze gingen pas viraal toen iemand ze maandag postte op Twitter. Daar werden ze al 1,4 miljoen keer geliket. Meer dan 370.000 mensen deelden de foto’s. En de meesten vinden het hilarisch: “Je kat probeert je te vermoorden”, klink het onder meer. En: “Dit is tegelijk schattig en beangstigend.” (lees hieronder verder)

Uit de commentaren blijkt ook dat het best een herkenbare situatie is. “Mijn kat deed dat vroeger ook bij mij”, vertelt iemand. “Ik ontdekte wat er aan de hand was toen ik eens wakkerschrok uit een droom waarin ik stikte en merkte dat hij helemaal uitgestrekt op mijn gezicht lag.”

En iemand anders zegt nog: “Ik ben midden in de nacht al eens wakker geworden terwijl mijn kat neus aan neus met me stond en me recht in de ogen staarde.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dominique Cox

  Als een huisdier binnen blijft, waarom zou het dan niet in bed met je mogen kruipen?

 • Isabelle Hss

  Of een kat al dan niet op de slaapkamer mag komen beslis je zelf. Mensen moeten eens stoppen met elkaar de les te spelen.

 • Yelene dekann

  das wel verschieten he,schoon kat

 • Mady Vermeulen

  Die kerel moet wel erg moe geweest zijn dat hij niet wakker wordt als zijn kat hem versmacht. Wat een baarlijke nonsens!

 • etienne bies

  Ik zou een klacht indienen tegen mijn kat wegens doodsbedreiging ;-)