Ga naar de mobiele website
^ Top

Man betrapt vrijend koppeltje en maakt er 'natuurdocumentaire' van

Facebook
De natuurdocumentaire 'Planet Earth' staat garant voor stevige kijkcijfers, maar het filmpje in David Attenborough-stijl dat een Britse man maakte nadat hij een vrijend koppeltje had betrapt, heeft ook zijn best gedaan op het internet.

Het "zeldzame paringsritueel tussen een nijlpaardenjong en een vrouwelijke neushoorn" vond zondagmorgen om kwart na zes plaats achter een muurtje van Wellington Street in het Engelse Barnsley, vlakbij een nachtclub. Op de beelden is te zien hoe Denzill Smith (31) naar het muurtje toesluipt en er even over piept, terwijl hij commentaar geeft. Kijkers kunnen een man zien met zijn broek op zijn enkels en de zwarte stiletto's van een vrouw.

De vader van twee maakte zich vervolgens ongezien uit de voeten en laadde de 'passionele' beelden op via Facebook. Daar werden ze gisteren in enkele uren tijd duizenden keren bekeken, maar Facebook haalde ze vandaag offline omdat ze seksueel expliciet waren. "Ach, ik vond het gewoon grappig. Ik ben blij dat nog andere mensen ze gezien hebben en er hetzelfde over dachten", zegt hij nog.

Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Maximiliaan Deslyper

  Terecht haha

 • Casami Ab

  Zoiets openbaar gooien doe je gewoon niet, trouwens had je er toestemming voor? Voor hetzelfde geld wordt je aangeklaagd, bezint eer je begint

 • Johan Coppens

  Beetje te veel toeval...

 • Peter Metznreactie

  Ook weer ene diegeen leven heeft

 • Gregory Maurisse

  Leuke plaats. Comfortabel is anders.

Meld een bug