Mama ontdekt tepelpiercings van dochter na röntgenfoto’s

Twitter: @Sydney_Allen
We hebben allemaal wel al eens iets gedaan zonder het aan onze ouders te vertellen, maar Sydney Allen (20) werd op een zeer originele manier betrapt. Haar tepelpiercings werden blootgesteld op een röntgenfoto in het ziekenhuis, tot de grote verrassing van haar mama.

Syndey besloot om in de zomer twee tepelpiercings te laten zetten, een verjaardagscadeau van haar zus. Omdat haar moeder “een beetje conservatief is” en “tatoeages en piercings” haat, besloot ze om het een geheim te houden. Geen probleem, dacht Sydney, aangezien ze goed verstopt zaten onder haar kledij, maar de aap kwam uit de mouw tijdens een routinecontrole in het ziekenhuis.

De 20-jarige tiener lijdt aan syringomyelie, een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg wordt aangetast, en dus ging ze langs om te controleren of alles in orde was met haar ruggengraat. Ze nam haar mama mee als morele steun, maar vergat dat de röntgenfoto meer zou laten zien dan haar beenderen.

“Mijn moeder zag mijn piercings toen de röntgenfoto verscheen en de dokter en ik hysterisch begonnen te lachen,” getuigd Sydney. Ondertussen heeft de mama vrede gesloten met de beslissing van haar dochter, hoewel ze eerst wel een beetje was geschrokken. (lees verder onder de foto)

Nadat Sydney haar avontuur op Twitter postte, ging het snel viraal. Verschillende mensen vonden het eveneens hilarisch, maar Sydney is door haar tweet ook in contact gekomen met mensen die aan dezelfde aandoening lijden. “Het is een vrij zeldzame ziekte en ik heb nog nooit met iemand van mijn leeftijd gesproken die het ook heeft, dus het was echt geweldig om tips en doktersverwijzingen uit te wisselen.” Eind goed, al goed. 
20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • pieter arons

  Vieze dinges die tepelpiercings krijg ik meteen een slappe van tepels zijn het mooiste aan de borsten en dan boor je er its door.

 • Ronny Vandezande

  Voor bepaald onderzoek, heeft men aan mensen time capsules. Deze moet je in nemen op bepaalde tijdstippen. In zo pil zit ijzer. Tevens moet je dan op bepaalde tijdstippen rx laten nemen. Zo kan men oa bepalen hoe snel u voedsel verteerd.

 • Ben Strubbe

  @Guy Beeckmans: plastic zie je niet op een zo'n foto.

 • Xavier Le Belge

  ik heb dat ook gehad met een piercing in mijn mond. en de dokter verstond er hem niet aan. Is ook al 20 jaar geleden. Ik heb de foto nog altijd liggen ;)

 • Juliette Francois

  3 weken geleden nog moest elk juweeltje uit en af voor een röntgenfoto.... Heel geloofwaardig verhaal ook....