Magazijnmedewerker drijft spot met ‘hamsteraars’ van wc-papier in video

Deze Nederlandse magazijnmedewerker maakt zich nog geen zorgen over een mogelijk tekort aan wc-papier.
Twitter Deze Nederlandse magazijnmedewerker maakt zich nog geen zorgen over een mogelijk tekort aan wc-papier.
In de landen die door het coronavirus zijn getroffen, wordt flink gehamsterd. Naast etenswaren slaan mensen ook stevige voorraden wc-papier in. Een Nederlandse magazijnmedewerker maakt zich echter voorlopig nog geen zorgen. Met zijn videoboodschap probeert de heftruckchauffeur duidelijk te maken dat er nog genoeg wc-papier is om ieders achterwerk schoon te vegen, ook in coronatijden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De medewerker, afkomstig uit de Nederlandse provincie Noord-Brabant, richt zich in een onvervalst Tilburgs accent tot de “hamsteraars die bang zijn dat ze hun kont niet meer af kunnen vegen dit weekend”.  Al rijdend door het pakhuis laat hij de talloze pallets met wc-papier zien. “Ik denk dat we nog genoeg hebben", stelt hij. Het klinkt als een understatement.

De toegenomen vraag naar wc-papier heeft volgens hem zelfs voordelen: het levert hem extra werk op.

Doe maar veel wc-papier kopen mensen, dan maak ik lekker wat overuren terwijl jullie allemaal thuis zijn.

Magazijnmedewerker

Om er toch zeker van te zijn, vraagt hij het ook nog even na bij zijn collega's. “Denken jullie dat het wc-papier opraakt?”. De collega's kunnen hun lach nauwelijks inhouden. 

Lees ook:  Waarom begint iedereen toiletpapier te hamsteren?
76 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Daisy De Smedt

  Als ik moet kiezen tussen een pak wc papier of een brood is mijn keuze snel gemaakt. Je kiest toch eerst iets wat je nodig hebt om te leven en dan de 'luxe'.

 • Ivo De groot

  Strategische reserve

 • Paul Jansen

  Schitterend wie denkt er nu aan wc-papier? Vroeger was er simpel wc-papier of de frut, Nu hebben we hele rekken met dubbel tripel gelaagd, extra zacht, geparfumeerd en noem maar op, en toch nog hamsteren? Misschien gaan ze die rollen opeten later, ik zou zeggen smakelijk eten!

 • Marc Van der Vloedt

  @Michael Van Acker, de veiligheid- en preventieadviseur van Ivago zal niet kunnen lachen als de ophaaldienst voor oud papier geconfronteerd zal worden met uitwerpselen. Misschien zullen ze nu steeds en onderzoeksteam meesturen en telkens een GAS boete of PV geven !

 • An De Clercq

  Mensen die enkel wc-papier hamsteren in hun winkelkarretje krijgen er een goed gevoel van, net als vroeger: een volle kar voor minder als 25 euro.